Slutprojektet.

Kom till Skellefteå för ett tag sen, sitter nu och jobbar lite på en bild till mitt slutprojekt. Kan inte riktigt bestämma mig om jag är nöjd med den hitills eller inte. Är bara nöjd att jag äntligen börjar sätta igåååång.


Tisdag.

Har haft en relativt ohändelserik dag idag. Har käkat med mor från Sävars egna lilla restaurang och pub (nya Allstar, hallååå?) , blev en kebabrulle för min del. Sen så åt jag väl möjligtvis upp resten av mammas mat också, man är väl inte den som är den. Har även varit ute på prommis, seriöst, visste jag inte bättre så skulle jag ha trott att stormen Sandy har dragit över Umeå. Fy vilket rusk. Såg förövrigt två vad som såg ut som 12-åringar som stod i ett gatuhörn och delade på en bärs och fumlade med en cigg. Man brukar väl säga att ungdomen är bortslösad på de unga. Haha, nä, men gud vad dom såg komiska ut. Nu så ska jag kolla lite tv och sen sova.


Frukost.

Börjar min dag med en chailatte. Att knåpa ihop hur mammas mjölkskummare funkar må ha tagit ett tag, men ack så gott det var.


Galen tjej.

Tjenare vänner och ovänner. Idag så har jag haft en riktigt produktiv dag. Var först med Josse och åt lunch på Dallas, sen så mötte vi upp Izza och tjollrade på ett tag. Gick och satte in staven i min industrial, är helnöjd! Efter det så följde vi med Izza då hon skulle tatuera sig, det vart verkligen suveränt. Busig som jag är så passade jag på att boka tid själv, så om 16 dagar så blir jag också gaddad! Har redan börjat bli nervös..


@ josefins place

Blev att sova hos Josse ikväll. Är högskoleprov imorrn, är så otaggad som det bara går att bli.


Middag.

Har just fixat mig lite middag, visst ser det mumsigt ut? Är iallafall kyckling med sweet chili-smak, gurka, tomat och lök sen en klick kvarg som jag blandat i lite kryddor i. Dör så gott.


Grattiiiis!

Grattis Josefin på 18-års dagen, var med fika och ett födelsedagskort åt hon igår, blev även greys!


Nagelfix!

Är ytterst less på mina korta äckelnaglar , hade ju rätt långa där ett tag, men dom gick tyvärr av så då vart det pojkhänder för min del. Därför hade jag nu tänkt ta upp en hobby igen och fixa mina naglar. Älskar nageltipparna från Depend, dom är så lätta att ha och göra med. Återkommer med resultat sen!


Lördag.

Har ju varit med Andreas i en hel vecka nu, men idag så for han hem. Ytterst stort wä på det, kommer hinna sakna ihjäl mig innan han kommer hit igen. Efter han for så åt jag middag och fixade till mig innan Jag for och mötte Josse och Martin, vi begav oss sen till Alexander för att vara med han och John. Det bjöds på surr och en massa spel. Visste mer om melodifestivalen än vad jag själv visste om. Nu så ska jag då sova, ni får ha det bäst.


Men jo, plz

Skulle ju inte klaga alls på att få något av detta. Är speciellt sugen på första paketet. Tävlingen är ju på hotgossips.se , om ni också vill vara med och tävla :-)


Heart this.


17/10

 
Måste ju då säga att jag inte är en mästare på att komma ihåg att blogga. Kan dock skylla på att mitt internet hemma är slut, och att blogg.se appen suger hajpenis, så jag rekommenderar att ni följer min instagram i väntan på att bloggandet blir som "normalt" igen.

Tre månader med världens finaste idag, ❤


Hehe

Åh, måste bara få uttrycka min lycka. Köpte löshår och använde det i mindre än en månad innan det började bli stripigt/slitet. Men hittade nå skit och håret ser bra ut igen. Åh, välkommen tillbaka, långhåriga Emma. Är så jävla nöjd nu att jag inte köpte nytt!!!


Less

Dag två i Sävar. Lite tecken på aktivitet, infödingarna här har hittills visat sig vara ett skyggt folkslag. Fortsätter mina undersökningar någon annan dag, nu väntar jordgubbsmousse och tv mig. Har då försökt vara aktiv och gått ut och sprungit/powerwalkat, sen så körde jag även lite yoga. Ni får hade, så ska jag ge mig ut i djungeln igen och se vad annars det finns för galet i ön Sävar.


Fredag.

Tjenare. Är hemma hos mor och passar odjuren medan hon är i Göteborg. Och ja, skyller på att jag tror på det där med sober October. Låter då bättre iallafall. Nu ska jag mysa mig ner i soffan och titta på en av mina favoritfilmer 'Mona Lisas Leende' . Ha det skoj därute, alla minialkisar ;-)


Torsdag.

 
Tjenare. Igår så var jag hos Josefin och vi såg Greys, är helt bestört över vad som hänt i serien, men ska väl inte avslöja allt för mycket. Kan väl bara säga att det var då oväntat! Idag så går jag bara till lunch, sen så ska jag hem. Blir att fara till stan sen och hänga upp nå fingervirkning vi gjort för esv:n , sen så ska jag möta upp Janina och vara med henne resten av kvällen. Blir nog awesome.

I just wanted you to know, that baby you're the best.

 
Tjenixen! Nåväl, en snabb sammanfattning innan jag ska börja göra mig redo. Igår så var vi och mös hos John, jag, Josse, Martin och Malin. Idag så ska jag ta mitt pick och pack och dra till Josefin för Greys mys. Då vet ni.
 

HAlloj.

 
Känner att det är spam på spn för tillfället, men det får ni stå ut med då jag äntligen hittat en bra sida med söta/roliga/azm gifar. Känner mig lite trött för tillfället, är inte på världens bästa humör heller, men som tur är så går jag bara halvdag idag. Planerna för kvällen är oklara ännu, men lär väl inte göra allt för mycket. Ska då städa lite och powerwalka. Det är väl det enda som faktiskt är bestämt.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!