And no-one else can see the patience of the martyr in me.

Tjenare! Anlände till ett högt saknat Skellefteå vid halv fem idag. Skulle egentligen till stadsfesten ikväll med Izza och Timmy, men märkte helt plötsligt att jag desperat behöver få sova då jag vaknade tjugo i fem imorse. Men imorgon så är det on like donkey kong mina vänner!! Ska även på stan på dan och shoppa loss med min fina John. Kom just från duschen, nu så hade jag tänkt exprimentera lite med mina naglar och sen krypa till kojs. Hejdårååå

HP

Har just myst ner mig i sängen och ska nu ta och läsa lite Harry P. Och ja, jag inser själv att det är tragiskt att jag går och lägger mig fem i nio på en sommarlovskväll.


Chocolate

Har varit på jobbet idag i vanlig ordning. Har lyft, skurat och allmänt tråkat, har inte hänt så speciellt mycket. Imorgon tar jag då helg vilket känns otroligt skönt. I helgen händer det nog inte så mycket, ska spendera midsommarn hos moster Anneli då hon fyller femtio. Så blir alltså inget partaj för min del. Nu så sitter jag då och kollar tv med en otroligt dålig rygg och choklad.


Now you're just somebody that I used to know.

Hello! Idag så har jag haft min första arbetsdag. Vi städade ut nå dagis på morgonen och sen så for vi till skeppsvik för nå personalgrej. Det var stafetter och dylikt, självklart så vann mitt lag så då blev man två biobiljetter rikare. Annars så har jag träffat Izza och Timmy som kom hit till Umeå, lite sådär spontant. Vi for trevandes fram till stan ( med ingen hjälp av mig måste jag tillägga, har ju lokalsinne som en pappersduva..) och åt sen på donken, mycket mysigt! Nu så är jag då hemma och ska sova så jag orkar upp imorgon.


Ricinolja

Bestämde idag att jag var less på att ha trött, slitet och kort hår, så jag sprang på apoteket och shoppade Ricinolja. Ska tydligen vara världens jävla dunderkur. Det ska även få håret att bli fint och växa fem- sex cm per månad istället för en. Tänkte att jag skulle ta nå före och efter bilder, kommer bli väldigt intressant hehe. Nu sitter jag mest och fnittrar över att jag ska he laxermedel i håret.


Workout

Nu beger jag mig ut i det fina vädret för en skön långprommis!


Mysipys

Måste ju då säga att jag har jordens mysigaste säng här hemma, hihi. Säkerligen den skönaste, helt sinnes.


Believe me boy, you will never bring me down again.

Oj vad bloggen ekar tomt, kan ju inte påstå att någon förbättring kommer att ske snart heller. Nåja, idag så har det varit en relativt ohändelserik dag. Har varit ute på långprommis, måste då säga att min kondis var inte så borta som jag trodde. Nu så sitter jag och kollar Criminal minds och sen så blir det väl sängen, har så jävulskt ont i hela mig.


Ipponen

Har blivit med Iphone, är något så otroligt nöjd, plus att jag fick tag i den sista vita dom hade. Fett nööööjd!


Wehooo

Examen idaaaag. Är hos Josse just nu där jag har spenderat natten och fixar mig i sinne. Är dock klar nu, så vet inte vad det är tänkt att man ska göra tills klockan tio...? Nåja, hade. Skulle väl gissa på att det lär dröja ett tag innan jag bloggar igen.

umeååååå

Har varit i Umeå idag med mammsen och shoppat examensklänning och ätit gott på Rhodos. Hade lagt upp bild på klänningen om jag orkat, men det gör jag tyvärr inte. Vi lämnar in datorerna imorgon, vilket betyder att om ni tycker att min uppdatering sugit på senaste tiden så har ni ingen aning om hur mycket den kommer suga nu. Goodnight!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!