Send my love to the president.



Alltså, jag måste då säga att jag hade en fin dag igår. Var ju i Piteå efter många om och men, för att käka på Blå Ängeln med mina fina. Vi käkade, surrade och jag fin en fin födelsedagspresent från Angelica. Lägger väl upp bilder på den sen! For tillbaka till Skellefteå med 21.10 bussen, så det blev inte en lång tripp! Annars så ska jag ta och dra på mig lite brun utan sol för att förhoppningsvis lyckas dra mitt arsle mot stan snart.

Är förövrigt sex dagar tills jag fyller arton, och lär inte få mitt legg tills dess, vilket får mig att vilja göra något väldigt drastiskt som involverar mitt huvud och en motorsåg.

Jag bygger upp dig bit för bit igen


Du var känslosam, jag var känslokall.


För varje minut som du är arg förlorar du sextio sekunder av glädje.



Har lekt med Josefin ikväll, vi har pluggat och ätit glass i sinne. Fick även veta av mami att jag får tillbaka 5000 i skatteåterbäring i år, lät inte helt fel i mina öron! Nu så hade jag tänkt krypa mig till kojs och gotta mig i lite Greys innan jag sussar.

So bye, "Mistake-so-far-in-my-past-I-can-hardly-remember"



Janina for för ett tag sen, vi myste på med glass och choklad blandat med en massa surr. Sen så träffade jag även Josse en snabbis innan det var sängen som gällde. Känner verkligen hur mycket jag har att göra i skolan nu, ger mig typ panik. Måste göra klart APU-uppgiften, börja med mediauppgiften (som ska vara inlämnad på fredag!!!!!!) och göra klart alla filmkunskapsuppgifter, börja plugga på provet jag failade på och beta av matten så jag äntligen blir klar med den. Då är det ju jag och hitta på svepskäl så att jag inte pluggar alls, men ska fan göra klart en filmkunskapsuppgift nu innan jag ska sova, det ska fan bli av!!

It is a truth universally acknowledged that when one part of your life starts going okay, another falls spectacularly to pieces.



Bridget Jones, kommer alltid vara den sannaste filmen/boken jag någonsin sett, helt seriöst. Är nästan tragiskt hur mycket jag känner igen mig.. Vet att det låter otroligt töntigt, men det är seriöst mitt liv, without a doubt.

Iallafall, ska ta och städa nu, sen så ska jag invänta Janina. Vi hade tänkt, surra och äta glass i massvis. Planerar även på att tvinga henne se Greys med mig.


På bussen




Sitter just nu på bussen, for just från Ske. Vi hörs nog senare ikväll då jag kommit hem! Är spänd över att få höra hur snart jag kan få legget, är ju liksom bara nio dagar tills jag fyller år nu...

Identifikation



Lekte med Malin igår hela dagen och kvällen, vi gjorde väl inget speciellt, tryckte onyttigheter och var allmänt flamsiga! Iallafall, idag så blir det till Umeå en snabbis för att äntligen ta mitt legg. Ska ta kortet idag osv, sen så är det väl bara att hoppas att dom kan snabba sig rejält. Att jag jämt ska skjuta upp saker till sista stund får mig seriöst att vilja strypa mig själv just nu.

I got the love that keeps you waiting.


Passar även på att ladda upp en bild som min kära vän Malin gjort på mig, nog passar jag ju ändå som en björnflicka, eller vad sägs?

Hello peeps! Vaknade vid nio efter att ha sovit i ungefär femton timmar, strongt må jag säga! Kan ju då påstå direkt att jag har energi så det räcker och blir över, så sitter just nu och slavar med min försenade apu-läxa. Hade sen tänkt börja plugga lite på ett prov som jag ska göra nästa vecka, sen så blir det in till stan för en prommis + handla.

@ School



Sitter på skolan nu och tråkar, slutar kvart i fyra idag vilket inte kändes allt för suveränt då jag är trött som en gnu typ. Då jag kommer hem så finns det bara en sak som jag vill göra, vilket är att sova, sova, sova.

Lonely Boy - The Black Keys


Saknar er tjejer

Ajja, att vaka gick rätt så smärtfritt, faktiskt. Känner dock att jag är lite småtrött i ögonen, så lär väl somna på skolan. Våran sköna soffa kändes väldigt lockande för tillfället, trots att jag sitter i min säng hehehe. Nåväl, ska ta och checka in på elits för att kolla vad skolan bjuder på för mat till lunch, såhär första dagen tillbaka för alla tvåor. Skulle gissa på korv eller - gud förbjude - någon slags gratäng.

Puss!

Another one with the golden tongue poisoning your fantasy.



Alltså, ni vet ju it ens hälften av hur trött jag är för tillfället. Kan ju dock för mitt liv inte somna nu, tre timmars sömn är ju egentligen inte ens värt. Så, ska göra klart lite försenad läxa, dricka litervis med kaffe och hoppas på att jag inte somnar där vid sju-sträcket. Wish me luck!! Eller nä, justja, alla normala människor sover ju vid den här tiden..

Dip dye



Är så sinnesjukt taggad på att göra dip dye! Det är något med det som jag tycker är så fruktansvärt snyggt, om man nu får till det bra! Tänker mig mörkbrunt hår med knallröda toppar, vore som helt okej fränt, hehe. Nåväl, ska ta och drömma mig bort och sussa nu, hade jag tänkt.

You look so fine and I really wanna' make you mine.


Saknar förövrigt mitt svarta, lite längre hår

Hello! Vaknade hos Josefin imorse med ett segt huvud, men man får väl skylla sig själv i sådana här lägen! Hade då riktigt kul igår faktiskt, sista party-kvällen som sjuttonåring, nästa helg ska man ju nämligen bara sitta och tagga! Låter då helt fint i mina öron, hehe!

Nu så ska jag ta och släpa mitt sega arsle ner till duschen, sen så väntar Dallas med Josse, Martin och Ante.

kill all of the lights



Sitter och gör mig iordning och försöker tagga upp, ikväll så är det nämligen on like donkey-kong!
Ha en king kväll alla, för det ska då jag ha!

@ Josefin's palats



Sitter hos Josefin just nu och trycker kladdis + fixar uti min hemsida. Taggar förövrigt till imorgon, untz untz

So long and goodnight.



Ikväll så har jag varit inne i stan och fikat/surrat med Janina på Waynes, sen så for jag hem och kollade Greys med Josse och käkade kvällsfika. Helt okej kväll, definitivt! Nu så blir det att sussa då jag ska till Umeå imorgon och fixa mitt legg. Låter helt okej det med, woop woop, är ju 18 om bara femton dagar!!!!

Nåja, puss på er och godnatt!

Sometimes love is not enough and the road gets tough, I don't know why.



Kom just hem från skolan, tog mig en skön prommis dit, så nu är jag nöjd! Ska ta och skutta - släpa mig - ner till duschen nu, sen så far jag till Josse där hon och John är. Vi får höras senare my darlings, puss!

Btw, så himla kul att statistiken går uppåt, keep it going!

I live on the goatmountain, it's the place to be, yo



Kom just hem från Josefin, vi har sett DH, surrat, ätit varma mackor och varit på sightseeing i hennes lägenhetshus. Väldigt roade tjejer, ja. Nu så ska jag dricka cola och se lite Greys innan det är dags att sussa nanna.

Denny ♥




It's tuesday, tuesday, gotta' get down on tuesday

Usch, vet inte varför bilden blev så suddig. Photoshop leker med mig, tror jag bestämt. Nåja, ni ser då iallafall vad som är på den, och då vet ni härmed vad jag ska spendera min tisdagskväll med att göra, förutom att kolla DH och tvätta kläder. Mysigt värre!


Time doesn't erase things, people erase things.



Kom just hem från skolan. Var där i hela tio minuter typ, då min mentor hade lektion och inte kunde hjälpa mig. Värt ens. Ajja, nu så är jag då hemma och vaken i normal tid, så det är väl ett plus iallafall! Ska ta och chilla nu och käka något, sen så blir det att dra ner på stan med Izza och Malin.

Everything is peachy-fucking-keen


With friends like these



Izza kom och lekte med mig ett tag, vi har väl mest pratat om allt mellan himmel och jord och sånt! Nu så har hon dock farit med Timmy, så ska ta och försöka arbeta lite mer på min hemsida och chilla.

With friends like these



Izza kom och lekte med mig ett tag, vi har väl mest pratat om allt mellan himmel och jord och sånt! Nu så har hon dock farit med Timmy, så ska ta och försöka arbeta lite mer på min hemsida och chilla.

i'm the sickest of them all



Alltså, wää. Vad skulle man ha gjort utav sitt liv. Mitt stora problem för tillfället är att jag vet inte vad jag vill göra med mitt hår, once again. Funderar på om jag vill ha det typ plommonfärgat (otroligt fult sätt att beskriva det på, men skitsamma, you get the point) , som jag har nu, eller mörkbrunt med lite slingor efter jag fått iordning allt. Om ni ignorerar mitt söta fejzzz på ena bilden så kan ni ju få se lite vad jag tänkt mig.

got my middle finger up



Vaknade för ett tag sen av att pappa ringde, fy åt satan vad jag är trött. Kom hem från Malin halv sju på morgonen, somnade väl vid åtta- halv nio. Inte bra alls. Aja. Idag så ska jag då jobba på hemsidan i sinne. Måste börja bli klar med den nu!

Fan vad jag har gått lös, varit hopplös, vart en millimeter från förfall.



Orkar inte sitta och häcka här inne längre, tar och drar ut ett tag.

I have to let go of your hand.



Kom just hem, ska nu ta och sätta på nyaste avsnittet av Supernatural och käka korvmacka. Är fett nöjd, kissar typ på mig av min egna upprymdhet (är det ett ord?). Jag måste verkligen sluta geeka ur så mycket över Supernatural, det är nästan löjligt.

blogresponse


Har även skaffat en blogresponse! Så bara att ni frågar på, brukar vara rätt så ärlig! Ni hittar den nere i det vänstra hörnet på bloggen!

I think that you are in denial, you are scared and I don't blame you.


Gammal bild på mig och Johanna, något så sinnes så söt jag var!!! Älskar speciellt färgen på läpparna:))

Hihi, så kul att statistiken gick spikrakt uppåt, keep it going guys! Hade annars tänkt trixa lite med hemsidan jag ska göra åt min APU, funderar dock på att kuta till ica och köpa något gott för att jag är så duktig. Ska dock duscha först, är i desperat behov av att rengöra mitt hår.

Btw, är det någon som vet utifall ricinolja funkar på riktigt för håret? Har varit lite småsugen på att testa, skulle ju inte klaga om håret mitt växte lite snabbare. Såå, lämna en kommentar, vill jättegärna veta vad det är riktigt jag slösar typ fyrtio spänn på, hehe!

Back at blogg.se



Finaste John fixade en snygg design åt mig, så kände att nu så var det dags för mig att återvända hitåt! Jag kommer fortsätta använda min tumblr för bilder osv, sånt som jag egentligen bara vill hålla koll på åt mig själv, men det är här den huvudsakliga bloggningen kommer att hålla hus!

Nu så ska jag iallafall äta lite, sen så ska jag nog tvätta. Får väl se vad kvällen har att bjuda på helt enkelt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!