Dag 4 - Berätta om din första kärlek

Öh, gör som alla andra och pratar om min nuvarande istället, det känns mycket roligare.
 
 
Ja, detta är då Andreas. Och för ni som undrar, självklart finns det inte finare bilder på honom, denna är dock så ytterst sexig att det vore rent ett brott om jag inte tog den. Det finns en viss charm i det faktum att det ser ut som att han har ett släng av Downs på bilden. Nåväl. Han heter då Andreas Gustavsson och är nitton år, bor i Piteå och är jävligt mycket bög. Älskar honom, hihi, puss. Vi har varit tillsammans i tre månader, happiest days of my life bro. Vet som inte vad annars jag ska säga, hela den här listan är dum. Tjarrå.

Jesus-katter

 
Tjenixen! Är fortfarande på min praktik, slutar om cirka en timme, då blir det att fara hem och betala räkningar innan man drar sig till pojkvännen i fina Piteå. Nåja, idag så har jag varit och fotat i utställningarna. Såg då denna katten som är på bilden. Alltså, detta är då en ytterst död (duh) kisse som levde cirka 500 år efter Jesus dog. Hojja, stackars misse. Undra om det var en fin katt, höhö. Nä, nu ger jag mig. Haha, hejdå.
 

Thinspo

Alltså, såg denna bilden på en thinspo-blogg, och måste erkänna att det var längesen jag blivit så rädd. Jag inser att det är detta som är idealet på oss tjejer idag, vilket är helt jävla sjukt. Kan säga själv att det funnits tider då jag skulle ha gett mitt ena öra eller något liknande för att se ut sådär. Kan även tillägga att hur smal jag än har varit så har jag ALDRIG sett ut sådär (då får man räkna med min ed som jag haft förr.) , att det är detta som vi tjejer ska sträva efter är sinnesjukt.

Självfallet så ser alla olika ut, försöker inte klanka ner på de tjejer som nu ser ut såhär naturligt - det är ju inte ens eget fel eller bekymmer. Men det som är ett problem är då tjejer som har kurvor ser sådana bilder och tänker "fan, varför ser inte jag ut sådär?" . Man ska hylla alla kroppsformer, men det där är att ta det så jävla mycket för långt. När ska detta få ett slut? När ska tjejer kunna se sig själva i spegeln och inse att det är inget fel i att ens lår går ihop eller att det är lite hull här och där? Jo, då vi slutar jämföra oss med supermodeller som lever på Cola light och kokain. Som sagt, detta skrämmer mig något så ofantligt, och vill även tillägga:

Älska dig själv och försök att hitta saker med din kropp som du tycker om, acceptera att alla ser olika ut, men acceptera först och främst dig själv och din kroppstyp. Det är först då som du kommer att finna sann lycka.


You are just a crappy person, who chooses do to crappy things.

Tjenixen. Idag så har jag hängt på
Min apu, börjar faktiskt trivas riktigt mycket nu. Folket där är jätte trevliga, man har som verkligen kommit in i "gänget". Nåja, nu så ska jag chilla ett tag, sen så ska jag mest troligt fara och gymma. Hörs! ❤


3. En person jag skulle vilja träffa just nu.

Min farfar, saknar honom något så djuriskt. Kan inte fatta att det börjar vara så pass länge sen han dog. Nåväl, älskar dig Hasse! ❤


1. En bild på mig + 10 fakta

1. Jag är extremt rädd för clowner. Fy åt hela satan.

2. Jag var kär i Simba då jag var liten. Typiskt mig att vara kär i ett lejon, jaja.

3. Jag älskar dans, speciellt balett. Har gått dans innan, men tvivlar att mina skruttiga leder klarar av det nu.

4. Jag sjunger verkligen så fruktansvärt dåligt, insåg hur hemskt det faktiskt är för typ en timme sen då jag stog och skrålade lite Lana Del Rey-låtar i duschen. Kom på mig själv med att dra en ton som jag rent grimaserade åt.

5. Jag bor i en liten etta @ Brännan, har varit inackorderad och bott hemifrån sen jag var 16. Har haft 2 läggor hitills, den jag bor i nu är min tredje.

6. Jag avskyr potatisgratäng. Med en passion.

7. Jag bor ensammen, men anser att min boyfriend Andreas är lite utav min halv-sambo.

8. Jag har en tendens att komma på elaka tankar om folk i huvudet, sen skäms jag för att jag är en sån hemsk människa.

... Kommer inte på två till, det får va. Godnattis.


Måndag.

Tjeenare. I helgen så har jag som sagt varit hos Andreas. Vi var och såg nya Bond-filmen i lördags, annars har vi inte gjort så jättemycket speciellt. Igår då jag kom till Skell så for jag direkt och gymmade med Josse och Izza. Vart nog inte ett sånt ansträngande pass, har man inte sett varann sen i fredags så finns det tydligen tonvis att surra om.

Nä, nu ska jag börja göra mig redo för att dra mot min apu. Hörs!


30 dagar.

Blir att försöka köra på denna nu, får se hur det går riktigt, haha!

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 - Mina rädslor
Dag 3 - En person jag vill träffa just nu
Dag 4 - Berätta om din första kärlek
Dag 5 - Mina största misstag
Dag 6 - Min favoritplats
Dag 7 - En person som kommit mig närma på kort tid och varför
Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp
Dag 9 - Min favoritbutik
Dag 11 - Någonstans jag vill åka
Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa
Dag 13 - Vad jag vill med min framtid
Dag 14 - Berätta om din familj
Dag 14 - Något som gör mig glad
Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka
Dag 16 - Min favoritdag på året
Dag 17 - Hur jag sköter mig i skolan
Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 19 - Ditt bästa minne
Dag 20 - En vän jag inte skulle klara mig utan
Dag 21 - Det värsta du varit med om
Dag 22 - Visa mitt favoritplagg
Dag 23 - Berätta om en rolig resa jag varit med om
Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför
Dag 25 - Något jag är beroende av
Dag 26 - Vem jag smsar eller ringer när jag är nere
Dag 27 - Saker jag vill ändra med mitt utseende
Dag 27 - Ett ämne jag är lite sämre på
Dag 28 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 29 - Hur du är som person
Dag 30 - Något som ändrat mig


Fredag är najs.

Eller så inte. Blir en gode så chill helg, jag ska bara mysa med karln min. På lördag så ska vi möjligtvis på bio, blir att se nya Bond-filmen. Blir azm, vi hörs sen amigos!

True that.


Häng dom högt, häng dom långsamt.

 
Tjenare bloggen! Det var ett bra tag sen, inte sant? Nåväl, har visst hänt lite kul i mitt liv för en gångs skull. Har nämligen gaddat mig, vart ett peace-märke på handleden som jag har velat ha i flera års tid. Känns skönt att äntligen ha fått det gjort, är helnöjd. Annars då? Andreas är hos mig nu, mys! Följer med honom till Piteå imorgon, det blir nog soft. Nu så ska jag återvända till mitt skolarbete, vi hörs!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!