"You are going to find God? I hear he is in New Mexico, on a tortilla" "No, he's not on any flatbread."

 
Och den fina repliken kommer inte helt otippat från min fina älsklingsserie Supernatural. Har laddat ner femte säsongen för lite nostalgi, hihi. Så lär väl sysselsätta mig med det ikväll, plus lite historieplugg. Ni får ha det gott mina vänner, så hörs vi väl då vi hörs.

Lördag.

 
Tjo! Har spenderat min helg i Piteå, med Andreas då, obviously. Vi har väl myst på, igår så chillade vi bara pung, sen idag så har vi varit på bio och sett Snabba cash 2, den var lika underbar som den första. Finaste bjöd även på bion, vilken gentleman! Sen efter det så for vi till Malin ett tag där hon och Moa var. Fick även mina nya vita converse som hennes far varit snäll och köpt i USA. Det svider i plånboken dessa fattiga tider, men ack så värt det. Lägger upp en bild på skönheterna också, hehe. Nu så ska jag ta och mysa framför någon film med karln, hörs då vi hörs.

Ont.

Såhär går det då man ska envisas att vara med då killarna i klassen kör aj-aj lekar.


Vi är berusade av kärleken och vinet.

524280_338562959558187_1925973961_n_large
 
Tjabba amigos! Denna bloggen är ju sannerligen dödare än dödast, men vad gör man då man har en Andreas här att mysa med, blir inte så mycket tid över att blogga då (vad jag har för ursäkt då han inte är här tycker jag att vi inte går in på) . Nåja, idag så har jag mått knas hela dagen, har haft jättejätteont i magen och tror dessutom att jag håller på att få urinvägsinfektion, så jag kröjmade och for hem från skolan. Soft. Vi drog oss då till Malin vid sju, vart på tok för uttråkade hemma, + så bjöd hon på gofika, hihi. Var mycket gott, tackar för det Mallan! Nu så ska jag väl ta och dra mig (och min pojkvän) mot sängen, man måste ju få sin skönhetssömn.

Tisdag.

 
Ungefär så här mycket förstår jag av vårat skolarbete för tillfället.

Rackartyg!!

Idag känner jag mig som en fisk med tre ben.


Monday blues.

 
Kom just till skolan, har jätteont i magen + så är jag bara allmänt seg. Tror även att jag håller på att bli förkyld, fuck my life, right? Nåja, då jag kommer herm så har jag då en fin pojke där som väntar på mig, hihi. Nä, nu ska jag inte bli allt för pussenussig här, vi hörs sen ma bitches and ma hoes.

They are going to find out someday, you know. About you.

 
Hola amigos! Igår så var det fett med fest, sög i mig lite för mycket och vart kaoz då jag skulle gå hem, standard. Betalar för det nu med ett värkande huvud och en känsla av att min frukost möjligtvis kan vara påväg upp igen. Idag så ska jag nog inte göra något speciellt alls, har planerat bakis-mys med Mallzor, annars än så så har jag ingen aning.

Hallå vänner och fiender! Är på skolan nu och fick veta att vi har hemstudier i eftermiddag, vilket passar perfekt med tanke på att det är party ikväll och man skulle väl vilja ha tid att fixa till sig så att man ser ut som något annat än en apa, typ. Hade även tänkt kuta ner på stan och inhandla lite smått och gott, bla. lösögonfransar, man måst ju sprätta det sista av lönen på något vettigt. Seems legit, right?
 

It's not going to be easy, but it's going to be worth it.

Tjohallå! Har väl it gjort så mycket idag (men om ni nu nödvändigtvis vill veta så får man väl lov att skriva ändå/Ms_less) har kirrat drickbart till imorgon vilket innebär att jag nu i princip har druckit upp hela min lön. Känns bra. Med dricka upp den så antar jag att ni fattar vad jag menar, iallafall de coola kidsen :P . Nåja nu så ska jag vandra till Vitberget där det blir att powerwalka med Jossemos.
 
Ungefär hur jag tänker uti hela den där "dricka upp lönen" grejen. Hehe.
 

Media.

 
Har media just nu, är sjukt less och vill bara hem. Då vet ni! Efter skolan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, typ pilla näsan. Nä, men ska faktiskt försöka dra mig ut på en powerwalk.

Onsdag.

 
Idag så har jag varit på skolan i vanlig ordning, sen så bar det av ner till stan där jag solade och shoppade ett par nya svarta (vad annars?) jeans. Sen så for jag, Malin och Josse ner till e4an där det var inack-middag. Det bjöds på tacos och en liten goodiebag, sen så träffade jag även på Janina där, ytterst trevligt. Efter det så var jag en sväng på ICA med Malin och inhandlade en massa god frukt, vilket resulterade i min mumsiga fruktsallad som jag sitter och trycker nu med ett stort glas proviva. Var inte så kreativ, slängde bara i en massa äpple, blåbär och jordgubbar, men fasiken så gott det är. Ett plus i kanten är ju att jag gjorde lite för mycket, så det räcker till frukost imorgon också, hihi.
 
Resten av kvällen lär spenderas framför datorn, funderar även på att hoppa in i duschen en sväng.

eheheh

Har seriöst den tråkigaste lektionen i hela mitt liv, tack bra och hej
 

Har varit duktig idag.

 
Som rubriken lyder så har jag varit duktig idag. Har rivt ut vartenda klädesplagg jag äger och rensat igenom skiten. Vart en hel del kläder som blev kvar (Jag mena, hallå, man vet aldrig då det blir inne igen. Gav dock upp hoppet på vissa av mina tröjor och vissa shorts, insåg bittert att mina alldeles för stora, egensydda Spiderman-shorts nog aldrig kommer att bli en trend.) men även en hel del som ska kastas, några få klädesplagg hade jag även tänkt försöka sälja. Dock så känns en bloppis lite överkurs då dessa plagg inte är något som skymtats på Gina eller Bik Bok på ett väldigt långt tag. Nåväl. Är trött som ett djur nu och orkar egentligen inte med att göra något alls, trotts att jag tänkt dra ut på en intervall/powerwalk-tur. Får ta det imorgon helt enkelt. Ska nu måla mina naglar i någon sockersöt färg och sen lägga mig och se serier. Hoj!

----__-----__----__---

 
Kom just till skolan, vi har samhälls, vilket får man att seriöst överväga att ta en tupplur. Nåja, ska försöka arbeta lite iallafall. Vi får höras sen.

Can you feel it, feel my love.

 
Har lekt med Josefin idag/ikväll. Vi har lagat lite middag och pluggat. Eller ja, försökt plugga iallafall. För min egen del så gick det mindre bra, Photoshop laggar i vanlig ordning, blir så less att jag skulle kunna börja grina typ. Nåväl, ska ta och kolla lite serier nu och må gott tills det är läggdags. Har även skaffat mig ett mobilt bredband idag, så jag är glad ändååå. Annars så ska jag även rota igenom alla mina kläder imorgon, vem vet, det kanske dyker upp en liten bloppis? Who knows, hehe.
Ni får då ha det bra, peace and love.

---

Tjenare! Är just nu på skolan, vi har media för tillfället, planerar dock på att ta rast snart. Andreas for hem igår, var ju mindre roligt, men har dock fått tillfälle att fixa till lite i lägenheten. Av någon anledning så går det betydligt bättre då jag är själv. Börjar faktiskt bli ganska fint nu, det gäller bara att få klart allt så kommer det nog bli supermysigt. Av självklara anledningar så lägger jag inte upp bilder förrens det är klart, känns ju lite ovärt..? Nåja, nu så ska jag väl fortsätta jobba. Hörs då vi hörs.

Dags för flytt!

 
Åh, som jag har längtat! Idag så ska jag och Andreas flytta alla mina grejer från Umeå till nya lägenheten i Skellefteå. Kommer bli underbart, ska bli så skönt att sova där inatt. Självfallet slänger jag upp bilder på lägenheten sen, men det får bli då jag har fått saker och ting i någon slags ordning.. :-)

Fröken duktig

 
Känner att jag har varit relativt produktiv ikväll. Har betalat räkningar, anmält mig till högskoleprovet (börjar redan få panikångest) och hade även tänkt plugga lite. Först så ska jag dock ta mig en lång och varm dusch, sen, då jävlar är det väl dags att man får lite eld under röven och tar tag i skolarbetet.

Allting går äntligen som planerat.

 
Har varit och skrivit kontrakt på läggan idag, helt underbaaart!! Sen så har jag även lekt med Malin, sitter nu på bussen till Umeå, förhoppningsvis slipper jag göra detta inom en snar framtid.

helgen!

Har haft en helt underbar helg. Har fått veta att jag fått en lägenhet på Sjungande, sovt hos min finaste och varit på Kalles med mina finfina flickor! Nu är jag påväg hem, men slänger upp några fjuttiga bilder från helgen.
 







Tja

 
Sitter på skolan nu, den här bloggen är ju dödare än dödast. Orkar dock inte blogga, är helt seriöst så fruktansvärt otaggad på att blogga. Ska då till Piteå nu efter skolan och vara där hela helgen. Idag/ikväll så ska jag bara mysa med Andreas, sen imorgon så ska jag parta lite med mina flickor, blir nog awesome!

Påväg till Skell för att kolla på en lägenhet!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!