bloglovinnnnnnnnn'

Följ min blogg med Bloglovin

nyårsoutfiten!



Hittade denna godbiten på HM idag, bestämde mig då för att jag skulle ha den imorgon (eller senare idag, haha) . Jag matchar den med mörka jeans, stora guldiga örhängen och lite annat smått och gott! Orkade inte pressa mig ner i en klänning, så denna duger fint för mig. Bilden gör inte riktigt materialet rättvisa, det är egentligen en ganska silkes-aktigt tyg, men på bilden så ser den typ ut som att den är gjord av manchester, haha. Men lägger väl upp en outfit bild imorgon då jag har fixat klart mig!

Färgade även håret idag och hängde med Malin Josse och Pernilla ikväll en stund. Helt okej kväll, även fast det tar mig emot att erkänna att jag satt hemma och häckade i mjukisar sista kvällen på året..

brunettes have more fun

Är med Malin just nu och inväntar Josse och Pernilla, håller även på att färga håret som jag ska gå och tvätta ut snart. Idag så har jag varit med Izza på stan, fyndade en tröja till imorrn och örhängen. Kan slänga upp en bild på dem sen! Sen så for jag till Tim en snabbis innan jag mötte upp Malin i stan.
Får se vad den här kvällen bjuder på, lär väl bli planering för fullt för morgondagen!
Puss sötisar!

surely heaven waits for you


2011

sammanfattning av 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Haha, jaa det måste jag ändå säga att jag gjort!

Höll du några av dina nyårslöften?

Jag tror faktiskt inte att jag hade några förra året!

Dog någon som stod dig nära?

Nej.

Vilka länder besökte du?

Inga tyvärr!

Är det något du saknar sen åren tbx som du vill ha år 2012?

En fin sommar, sommaren 2012 så kommer jag ju vara arton, så då blir det nog en extra fin sommar;)

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

Mjä, typ it nå egentligen. Enda datumet jag håller koll på är typ julafton och då jag fyller år.

Vad var din största framgång 2011?

Jag har lyckats bli kvitt mina känslor för en person som jag verkligen trodde skulle bli min undergång. Vi är nu vänner, vilket är otroligt skönt!

Största misstaget?

Jag släppte vissa människor utan att ens ge dom en chans.

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Sjuk är jag alltid, så no surprise there.

Bästa köpet?

Min mobil tror jag.

Vad spenderade du mest pengar på?

Typ bertz och godis.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Då jag insåg att jorden går inte under pga. en kille, tyvärr så tog det mig allt för länge att inse det!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?

Men alla sommarlåtar förstås!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Betydligt mer tillfreds med livet, men det var ändå hemskt jobbigt då och då. Men så är det ju alltid.

Vad önskar du att du gjort mer?

Njutit av att vara singel? Nä jag vet it.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Suttit hemma och grinat över livet då man hade kunnat ta tag i det istället!

Hur tillbringade du julen?

Hemma hos moster Åsa i fina Piteå med mamma pappa osvosv.

Blev du kär i år?

Blev kär igen två gånger och en gång med en ny person.

Hur många one night stands?

Haha, visst it...

Favoritprogram på TV?

Supernatural, Vampire Diaries, Desperate Housewifes, Pretty Little Liars, Gossip Girl.. The list goes on.

Bästa boken du läste i år?

Jag läser inte så hemskt mycket faktiskt.

Största musikaliska upptäckten?

Vet inteee

Något du önskade dig och fick?

En ny kamera!

Något du önskade dig men inte fick?

En karl.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Kommer jag knappt ihåg faktiskt:o

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre ?

Finns nog en massa saker, men det är då inget jag tänker rada upp nu:D

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Har nog ingen speciell stil, klär mig i det jag tycker är bekvämt, mysigt och fint. Eller ja, säger då såhär- komfort över snygghet.

Vad fick dig att må bra?

Mina fina vänner och min söta mamma!

Vad har du för planer inför nästa år?

Jobba, gå på krogen, leva livet. Hehe.

+ så får vi ju inte glömma kroatien till hösten, eller hur brudar?;)


29/12



Igår så chillade jag med Malin, vi häckade väl mest och for även på statoil vid fyra på morgonen där vi träffade Erik och Gebo som gav oss skjuts hem, hjärta på det. Var även på prommis vid fem, sen så var det bara hem och försöka sova. Lyckades somna vid åtta, inte så bra kanske hah.

Idag så står storstädning på schemat, alltså - städa undan mina berg med kläder, diska, dammsuga och moppa. Sen så får vi se om jag orkar dra mig ner mot ica och handla lite. Skulle då vara välbehövligt. Spännande dag, eh nä.

supernatural is pure love


28/12

Ska ta och kriga mig in i duschen nu, sen stan > sola. Ska försöka få lite färg på min bleka rumpa, möter även upp Malin där. Blir fett nice. Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, men blir väl att leka i stan. Gråter även för att mina fina mjukisbyxor har gått sönder, fuck life.

fuck this country, i'm going to motherfucking ibiza

 

Är less på allt i Sverige just nu. Politiken, klimatet, monarkin och ja.. Allt egentligen. Längtar något så sinnessjukt till Kroatien, resan skulle inte kunna kännas längre bort. Är så less att bara sitta i kalla lilla Sverige utan en enda liten självständig tanke, för vad händer då? Jo, man blir trakasserad och dum-förklarad, bara för att det här landet är så jävla mellanmjölk. Som jag har sagt tidigare så är livet så jävla mycket rutin. Bara för en vecka så skulle jag vilja slippa tänka på förpliktelser, ekonomi och vad jag ska göra utav mitt liv. Jag vet redan allt det. Jag vet vad jag vill göra efter gymnasiet, jag vet att jag inte äger alla pengar i världen och jag vet sannerligen vad jag har för ansvar.

Detta kallas för att leka rebell, när jag vet att själv att hade jag velat rebella så hade jag gjort det på ett helt annat sätt. Jag är nöjd med min tillvaro, tills jag verkligen tänker efter. För vad har vi egentligen om man tar bort allt det materiella i det här landet? Jo, vi har fega små stackare som inte vågar tänka för sig själva. Alla som sticker ut blir idioter, alla som håller sig till normen hyllar vi. Varför skulle inte jag få operera mina bröst, bli ultra-blond och ha på mig urringade toppar? Självklart är ju detta ett väldigt dumt exempel, eftersom det är så många tjejer som gör det, men ändå. Det är ju ändå inte accepterat, inte sant? Jag vet själv att jag vill tjäna ihop pengar efter jag fyllt arton och göra en näsoperation, why? För att jag vill, och det är det jag tänker göra, för att jag känner att det skulle gynna mig själv och mitt självförtroende.

Detta är väl egentligen ytliga skäl till att vilja slippa det här jävla landet, men gud vet att jag inte kan flytta än, så då får man bita ihop. Jag vill bo i Italien, Frankrike, Spanien, Grekland, USA, varsomhelst egentligen. Bara jag för gudsskull inte fastnar här, för då, då vet jag att jag har misslyckats.


merry x-mas



Tänkte bara skicka en hälsning från mig till er alla och önska en riktigt god jul!:-) Väntar just nu på att hoppa in i duschen och att alla ska komma tillbaka från graven så vi kan kolla på kalle, sen så blire väl äta, äta, äta.

lilla julafton



Hade lilla julafton här hemma ikväll, fick lite smått och gott, bla. en ny kamera! Så ska bara köpa ett nytt minneskort så är jag ready to go. Äntligen slut på alla mobilbilder, fruktansvärt skönt. Hade tänkt lägga upp bilder på det jag fick idag senare, orkar inte just nu hehe.

late night



Blev inte så mycket sova för mig tyvärr, plus att jag var så sjukt hungrig så sätter mig nu med en skål havregrynsgröt och ser svanprinsessan, puss!

6. Typ av killar jag faller för.

Hmm, jaa. Jag gillar ju charmiga killar, personligheten går väldigt långt hos mig. Är inte så hemskt mycket för osäkerhet heller, killarna får helst inte ha storhets, men tycker om ett bra självförtroende ändå! Sen om vi går på utseende så skulle jag ju kunna lägga ut lite bilder istället så får ni se ungefär vad jag tycker om, det är rätt så blandat ;) .


--


i like to spoil myself



Skrev inget igår då jag myste med Theres och småtjejerna, sen så drack jag och mamma lite glögg och myste med lite ost och kex, väldigt gott! Idag så hade jag då tänkt ha en "ta-hand-om-mig-själv"-dag. Alltså så står bubbelbad, fotbad, inpackning och lite annat på listan.


Jag har stått utanför din port så många gånger



Sitter och kollar lite smått på en ny jacka, hittade två från gina som verkar helt okej. Pälsjackan är ju så mainstream som det bara går just nu, men skulle ändå vara mysigt.

06:00

Gjorde nyss en ny header, med lite fåglar i. Lite tjusigt sådär. Annars så hade jag nu tänkt skriva ner vad jag har för nyårs-löften, trots allt en tradition att säga en massa löften som man vet att man aldrig kommer hålla, bara för att få lite uppmuntran och jag ska väl inte vara nå sämre.



- Självklart så ska jag ta tag i träningen. Har tagit tag i den varje nyår sen jag gick i femman typ, men nått år så ska det väl fastna?
- Sluta äta så onyttigt. Det här är faktiskt något jag borde ta tag i, det har blivit för mycket skräpmat och godis den senaste tiden. Varken bra för hälsan eller figuren, heh.
- Nya tag i skolan. Detta måste också ske, måste bli klar med matten den här terminen annars så lär jag ju skjuta mig själv.
- Skaffa mig en karl. Enough said.
- Skaffa mig ett liv. Nog sagt där också, även om det i mitt fall verkar hopplöst.
- Ta tag i körkortet, börjar ju snart närma mig 18.

Det var väl det då. Lär väl komma på fler saker jag borde ändra på i mitt intressanta liv senare, men detta var då de saker jag hade mest ångest över iallafall. Puss!

vaka


Bild från i fredags, den är tagen av Linnea!

Det där med att sova gick ju inte så värst bra. Kom hem för ett litet tag sen, så nu sitter jag bara och funderar vad jag ska göra. Är ingen ide att jag lägger mig, ska ändå upp och fara till Umeå, så funderar på att ta en buss vid nio och försöka städa upp litegrann här (skulle behövas) . Är ju alltid mysigare att komma hem till en städad lägenhet, så tror jag ska satsa på det.

kunde inte tänka sunt


Time is making fools of us again.



Kom hem för ett tag sen, har varit hos Malin och chillat med henne, Frida, Ante, Martin, Josse och Tim. Igår så var det då party, sen så sov jag hos Malin. Det var kul, men måste bara få uttrycka min ilska att Skellefteå kommun aldrig kan ploga. Vet inte hur många gånger jag halkat, igår så lyckades jag då falla, så har ett fint blåmärke på ena låret. Nu så ser jag bara lite Harry P och ska väl snart sova, känner att jag börjar bli trött!

PAULY


5. En låt som får mig att gråta



Jag brukar faktiskt inte gråta till låtar, det beror nog på om jag redan är på dålig humör. Isåfall, så ska det väl ändå mest vara Hide and seek- Imogen Heap. Haha tror jag grinar som mest för att jag förknippar "What you say"stycket med ett OC avsnitt som jag grinar floder åt.

i don't care if i'm a guilty pleasure for you



asså kom hit, herregud. för snygg för att existera.

He brings out the worst in me. And weirdly, I bring out the best in him.


Det finns alltid lite ärlighet bakom varje "Jag skojade bara."



Idag så hade vi multiboll på gympan, skämtar inte då jag säger att jag tror jag gått ner minst fem kilo, fytusan så jobbigt! Gjorde även om mitt ergonomiprov, så får väl hoppas på ett g den här gången! Annars så har det då varit tvättdag idag, har även varit med Joseful i vanlig ordning. Vi gjorde väl inget speciellt, försökte plugga till hennes matteprov och mitt engelskatal, det gick väl sådär. Har fortfarande bara fått ihop cirka två minuter (det ska vara på fem minuter..), så har väl lite smått ångest. Nu så ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna och hoppa i säng så jag orkar upp imorgon. Hoppas ni njutit av att höra om min otroligt intressanta vardag!

Puss!

4 – Mina mål/drömmar/önskningar



Har väl inget speciellt jag önskar mig, inte vad jag kan komma på för tillfället iallafall. Mitt mål däremot är att faktiskt ta mig till Göteborg efter jag gått ut gymnasiet och faktiskt göra något av mitt liv.

i'm bulletproof, nothing to lose

Tjo! Jag börjar ju kvart i ett idag, så har tagit en välförtjänt sovmorgon. Ska snart till att börja locka mitt hår, sminka mig och söka upp lite kläder. Har bara svenska idag, så det passar perfekt!

lögnare, men ligger poängen där?

Fick just en kommentar om videon jag la upp, med Jonah. Måste säga att jag aldrig riktigt vart insatt i det där, men då jag väl såg videon så var det verkligen hjärteskärande. Lögnare eller inte, det må ha varit fittigt gjort, men ligger poängen verkligen där dock? Han må ha ljugit, men innan den där videon kommit ut så måste han ha hjälpt någon, och det är väl det allt handlar om antar jag. Dock så blir man ju besviken (också känner jag mig hemskt efter, hah) att allt visade sig vara en lögn. Bra för han om han inte blev mobbad, men ja.. Antar att det inte riktigt finns något mer att säga om det hela. Hoppas bara att videon gav många människor styrka och vissa andra att tänka över sina handlingar. In the end, that's what it's all about.

3. Innehållet i min väska.

Använder inte min handväska så mycket och hittade för mitt liv inte en bild på den, men ska väl försöka summera vad jag brukar proppa ner där.

  • Tuggummi
  • Kortison, Betapred och min spruta. Vet inte om det blir att jag ska börja med annan medicin, men tanken är då att jag alltid ska ha med mig det här pga. min allergi.
  • Börs
  • Parfym
  • Lypsyl
  • Lösa småpengar
  • Hörlurar
  • Godis (hehe)
  • Kvitton i massvis
  • Nödsmink
  • Då min Ipod väl är laddad så åker väl den med också

gårdagen!


Tänkte skriva lite om gårdagen eftersom jag glömde bort att göra det igår. Var då på skolan, sen så for jag till banken för att ordna med att skaffa internetbank, legg osv. Sen så for jag till Malin där kvällen spenderades. For hem vid halv nio, då for jag till Josse och tjollra ett tag, sen hem. Alltså inte så värst intressant, haha.

finns inga ord som beskriver



Vet att ni alla förmodligen har sett den här videon överallt, men alla ni som inte sett den- gör det! Så sjukt stark kille som kan lägga upp det där, hoppas bara att någon som känner honom hjälper han till ett bättre liv. Ingen förtjänar att ha det sådär.

I resent having to prove that I'm not a retard. - Megan Fox



Visa ord från en snygg och smart tjej! Sitter på skolan nu och är trött som ett jävla as. Vet inte vad vi har för lektion nu, men det är då med Bia iallafall så har väl något media-ämne.

lugn kväll


från några timmar sen!

kom hem för några timmar sen, har bara tagit det lugnt då eftersom gårdagen spårade lite. Detta betydde bad med tusen olika tvål och badoljer och  mammas cheesecake. Fett nöjd tjej må jag säga!

sann förebild!


HELL YES


an inconvenient truth



Vi såg denna film idag på Naturkunskapen, fyfan så bra den var. Den ruskade verkligen om, vilket såna här filmer har svårt att göra med mig. Nä, rekommenderar verkligen att alla ser den, jävlart säkert ett wake up call!

2. en person jag vill träffa just nu ♥



Finns väl rätt så många, men en speciell står ju ut lite! Finaste Erikaknas, det har varit allt för länge sen

--


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!