I'm going to fall in love with you. Because I always, always do.



Är hemma från Josefin nu och ska kika på den underbara filmen The prince and the showgirl med lite kvällsfika innan jag kryper till kojs. Natti!

'Cause baby, you and I can make it through anything



Har så fruktansvärt tråkigt att det är synd om mig, ska hoppa i duschen i brist på annat att göra, sen så hade jag tänkt försöka plugga lite och möjligtvis städa. Det där med städningen skulle vara väl behövligt, det ser verkligen ut som ett bombnedslag här inne, ay caramba! Sitter bara och taggar till att klockan ska bli nio så ska jag mysa mig ner och titta på DH. Det är tragiskt då det är det enda man har och se fram emot på hela kvällen, men, story of my life bro.

nena


Jag bygger upp och du river ner. Du gör mig så lack, du vägrar ge upp. Hör upp, du måste flytta på dig.



Har just suttit och gjort klart lite restuppgifter som jag hade, skönt! Har inte bloggat alls de senaste dagar för att jag är lat like that. Har även filmat med Josse och John idag till vårat filmprojekt, vi åt även taco-köttfärssås till middag. Har inte alls gjort mycket dom här dagarna som jag inte skrivit nå, men bilder från i fredags dyker väl upp snart!

VARNING

Ser ni någon likblek varelse utanför Getberget så don't be alarmed!! Det är bara jag som desperat försöker få lite bränna på min stackars ginger-hy :P

Tillfällig dip-dye



Pixlade skiten ur mitt ansikte för att jag ser ut som Grinchens lillasyrra, men fokus på håret. Blev väl lite små failat, men är ändå rätt så nöjd! Hehe

Blev dock även detta...



Ska bli intressant och se hur det blir, hehe ;)

Shopping



Har varit på stan efter skolan med Josse, John och Malin och shoppat lite. Skönt att hitta något för en gångs skull, hittade då en outfit till kvällens bravader och lite annat. Blev även ett par svarta byxor, men dom ville inte riktigt fotas.


Hoppsan



Hade visst inte så mycket fräscht i min fruktskål, så det fick bli banan och kesella helt enkelt. Wäh, hade ju förväntat mig en kulinarisk upplevelse med typ mer frukt. Asså...

Välkommen hem, min finaste vän, du har varit borta så länge så jag kommer knappt ihåg hur det känns.

http://www.hejmedlem.se/wp-content/uploads/Kesella.jpg



Har suttit och krigat klart min hemsida nu, så nu ska jag belöna mig med lite fruktsallad och vaniljkesella! Kan inte få nog av just vaniljkesellan, den är så fruktansvärt god! Blir nog att ladda ner en film till det, blir prima!

Jag var en rastlös själ med ett otåligt hjärta.



Kom hem från jobbet för ett tag sen, tror det gick bra, ska dit på lördag igen och provjobba en sista gång innan dom bestämmer sig vilka som ska få jobba i sommar. Förövrigt så måste jag verkligen till ica och handla lite nödvändigheter, men fy så jobbigt. Nåja. Ska väl dra mig upp nu innan dom hinner stänga.

Också postade jag tydligen aldrig detta förrens jag for. Nåväl, är då hemma nu. Hahah

You know that I'm no good.



Ska snart iväg till bussen, hade sovmorgon idag vilket var helt underbart. Idag så ska jag iväg och jobba, blev inte så mycket av det igår haha. Nää, men nu så ska jag väl fixa mig klart, hörs senare sötnosar!

My friends are in the bathroom getting higher than the empire state.

Nu är bilderna olika stora, men det får ni helt enkelt leva med.
Kom just hem från stan, pengar hade visst rullat in så passade på att shoppa lite. Blev ett silverschampoo, hårinpackning också fyllde jag på med gratis sms. Nu så håller jag på att tvätta och ska strax gå ut och sätta mig ett tag med Josefin. Kvart över fyra rullar jag mot stan då det blir att jobba ett tag.

We're reaching for divinity.

Hejsan!!!!! Josefin for hem för ett tag sen och jag har pallrat mitt lata arsel till sängen och ska snart klicka igång ett Buffy avsnitt eller två. Glömde förresten att nämna att jag ska och provjobba imorgon på Monaco, möjligtvis sommarjobb, fuck yeah! Så tror jag jobbar mellan 5 och 8 imorgon, fett soft. Med tanke på att jag inte har något sommarjobb alls annars så får alla ni hålla era tummar, tår, öron osv för att jag får jobbet. Fick nyss ett mail om att jag inte fått jobb på socialpsyket i Umeå så måste jag erkänna att jag har rejält med panik. Men nog från mig för ikväll, hörs imorgon. Förhoppningsvis. Ni vet hur bra jag är på att blogga. Sry i förhand. Bye.

Tisdag.



Kom just hem, har varit och lämnat Barbro i Umeå, känns alldeles tomt här nu. Ska ta och städa upp lite, sen så planerar jag att få besök av Josefin för att kolla på DH.

Tjolahoppsan fallera



Har haft en mysig kväll med bästaste (damn right att det är ett ord) Josefin. Vi lagade tacogratäng till middag och gick sedan ut på en prommis till Vitberget, sen så for vi hem till henne och slingade bland annat mitt hår. Nu så är jag hemma med en magsjuk katt, vilket är helt underbart då jag ska åka buss med henne hem imorgon. Helt sinnesjukt vad jag ska ha tur. Nä, nu så ska jag rota efter något att kvällsfika, sen så blir det natti för min del.

Dagens outfit


Byxorna är från gud vet vars, tröjan är från H&M och jackan från Vero Moda.

Känner mig något så ofantligt töntig, men fick en förfrågan för jättejätte längesen att jag skulle börja med dagens outfit, men det har som aldrig riktigt blivit av pga. brist på ork också kan jag ju verkligen inte tycka att jag har på mig nog snygga kläder för att visa upp dom. Nåväl, här har ni då den. För att göra det ännu lite skämmigare så tog jag bilden på skoltoan, är så sinnesjukt cool så ni anar inte.

Rushing through my whole existance.



Idag så har jag varit så uttråkad och död som det bara går att bli, men sen så kom fina Josefin och livade upp min dag. Vi kollade en kass film och surrade i massvis, precis som det ska vara! Nu så ska jag kolla lite Buffy (my guilty pleasure, tror jag har kollat igenom serien typ 50 gånger, likest att köra en vända till!) innan jag ska somna. Nattis!

You and I, we were born to die.



Sitter och ska till och försöka göra lite läxa, lättare sagt än gjort dock, är så fruktansvärt otaggad och uttråkad. Men, får väl se hur det går, ska knåpa vidare nu.

Like this hot potato right here.


Jag rör mig medans du står stilla.



Har lekt med en av filurerna på bilden ikväll, alltså min fina John. Nu så är det bums i säng för mig, ni får ha det så bra älsklingar!

What you've got boy is hard to find, I think about it all the time.



Lekte i massvis med Malin igår, vi käkade gomiddag och tjollrade runt. Slingade även mitt hår, sen så träffade vi Louise och hennes kompis och spontan for till Piteå. Var väl hemma kring tre-halv fyra, då var det bums i säng.

'Cause you've got to look her in the eye



Har haft världens gokväll med Josefin och Janina, vi har surrat i massvis och ätit en massa onyttigheter i vanlig ordning, for även om på statoil en snabbis. Har ju fått hem kissen min nu, kan ju lova att det är mysigt, Barbro är världens myskisse. Nu så ska jag sussa, ska bli så fruktansvärt skönt att få sova ut imorgon.

Mina älsklingar ♥




Som flugorna på socker, som kärleken på film



Hej där, det var ett tag sen! Känner att jag inte haft någon ork till bloggen, så den har varit lite lidande på sistone, men förhoppningsvis så blir det ändring på det nu. Har inte alls gjort särskilt mycket, gamla vanliga liksom. Idag så har jag lekt med Izza, Josefin och Malin, vi kollade tv i timvis (var ju tre program på raken som jag bara var tvunget att se, någon som kan gissa vilka? svårt ens, Outsiders, DH och GCB) . Nu så är jag då hemma och lyssnar på Kent, ska snart lägga mig tror jag. Imorgon så hämtar jag förövrigt min kisse från Umeå, mys på hög nivå!

Hej och motherfucking hå

Är väldigt död för tillfället, funderar starkt på att göra något smaskigt till middag, får se just hur länge jag orkar masa mig ur soffan. Vart att dricka igår för att fira Nicke som fyllt myndig! Vi började hos Malin och sen så blev det utgång på Olles, helt okej faktiskt! Vart möjligtvis lite för mycket av det goda (som vanligt), känns som att någon friterat min hjärna. Nä, nu så ska jag gå och rota i min frys, hadeeee

Hej och motherfucking hå

Är väldigt död för tillfället, funderar starkt på att göra något smaskigt till middag, får se just hur länge jag orkar masa mig ur soffan. Vart att dricka igår för att fira Nicke som fyllt myndig! Vi började hos Malin och sen så blev det utgång på Olles, helt okej faktiskt! Vart möjligtvis lite för mycket av det goda (som vanligt), känns som att någon friterat min hjärna. Nä, nu så ska jag gå och rota i min frys, hadeeee

Ja. Ok. Ja.



Ja, ni ser ju på bilden vad som väntar, haha. Väldigt sociala brudar, må jag ju säga. Sen så är det pluggning i sinne, inte ens kuuuuuuuuul. Ska även tvätta. Ännu mer skoj.

Where did I go wrong? I lost a friend somewhere along in the bitterness.


Tjejmiddag



Var med brudarna idag och käkade gomiddag, vi spelade även lite spel och surrade. Tog inte alls några vettiga bilder, men kan lägga upp några av dem jag tog iallafall. Sen då jag kom hem så myste jag och Josefin framför Greys med lite gott och ett glas vin (Ja, jag är fett cool, cause fucking can bro) . Nu så hade jag tänkt skriva klart lite engelska läxa, sen blir det nog att sussa.

Ahhhhh


Alltså, är det normalt att man i ungefär fyra års tid kan tycka att en karl är så galet het att man bara vill dö? Jag säger, hell yes. Justin, komsi komsi kisse purr purr! Karl ser ju inte nådigt fräsch ut i kostym, mums!

Lalalalaaaaaa jag är så klantiiiiig



Satans jävla helvete, råkade tappa mobilen i golvet så den gick i tusen bitar på skolan. Plockar ihop den, sätter igång den och kommer på att jag inte kommer ihåg min pin-kod. Far hem, kollar överallt, hittar inte pappret med koden och är nu väldigt manad att lägga huvudet i en cementblandare. Ska iallafall in till stan nu och skaffa en ny jävla pin-kod , så jäääääävla jobbigt. Åhhhhhhhhh, döööööööö, ska ju till att vara jordens största klant, vafan.

19:42



Hello! Har inte blivit så mycket bloggning, men är ju evigt lat. Nåja, åt just middag, världens godaste spaghetti och bacon. Är man mästerkock så är man, tyvärr så blev det ingen bild då jag hunnit mumsa i mig allt innan jag kom på att dra fram kameran. Känner mig så töntig då jag fotar min mat hursomhelst, mena, inte fan skulle väl ni ge two shits om vad jag äter. Eller så är det bara jag som är tråkig.  Sitter i övrigt och håller på att dö en plågsam och äcklig snordöd, är så jäääävla förkyld. Nu så ska jag skriva klart mitt tal (har fan fått ihop över tusen ord, stolt!) och fortsätta underhålla tanken att gå och köpa glass åt min hals. Om det hjälper eller inte vettefan, vill inte veta. Det är bra för själen iallafall.

Calling on the wolf-pack



Alltså, jag är verkligen så förkyld så att jag bara vill dö. Fy åt hela fan. Säger det igen för en ännu mer dramatisk effekt, FY  ÅT HELA FAN!! Nu så vet jag inte vad jag ska göra, hade tänkt gå ut på en prommis, men eftersom pollen har börjat attackera stan så lär det enbart bli ännu värre. Så ska ladda ner några filmer, duscha, bädda ner mig i sängen och grina. Låter som en bra plan.

Söndag.



Var med Josefin igår, inget ovanligt där. Vi kollade film och käkade popcorn, mys-pys. Idag så känner jag mig så förkyld så jag vill bara dö, men ska kriga och göra klart våran film med Josse och Izza, sen så planerar jag på att bo i min säng.

So I set the world on fire.



Var med Josefin och John igår, först så åt jag och Josse middag, efter det så drog vi in till stan där jag och John solade. Sen så chillade vi resten av kvällen, helt okej mysigt. Tog föressten bilden idag, lite fräknar har visst poppat upp, hehe.

Oh, I've been travelling down this road too long, just trying to find my way back home.



VEM

Vem är i rummet med dig? Inte en själ.
Vem fick du senaste sms av? JosefinxD
Vem tänker du på nu? Justin Timberlake. Fråga mig inte varför.
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma tror jag.
Vems hus var du senast i? Om lägenhet räknas så kan jag väl säga min egen.
Vem önskar du var med dig nu? Min farfar, saknar honom så det gör ont. Skulle behöva hans råd.
Vem är din favoritsläkting? Men jo tjena att jag ska svara på det.

VAR

Var är din mobiltelefon? Vet inte. Kanske borde kolla efter, har inte sett den på ett tag nu då jag tänker efter.
Var handlar du mest? Ica typ.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Gina Tricot.
Var åkte du senast bil? Venne.

VAD

Vad åt du senast? Om man menar mat-aktigt så var det köttfärs med sting på skolan, annars så har jag ätit lite choklad just. Hehe. Nä justja, jag åt en korv som dom bjöd runt på stan.
Vad drack du senast? Cola.
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta mjukisar.
Vad är den närmaste saken som är blå? Mitt ben. Något så fruktansvärt med blåmärken.
Vad har du på fötterna? Naglar.
Vad är din favorit färg? Inte vet väl jag, har alltid haft en förkärlek för beige och gammelrosa.
Vilken film såg du senast? Beautiful Boy.
Vad hör du just nu? Dead and Gone - T.I

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Är väl inte Amish, så, ja.
Hånglat på en bio? Hahah, jaaa..
Hånglat i skogen? Ja.
Tyckt att din kusin är het? Nej, usch.
Sovit naken? Ja.
Kört över hastighetengränsen? Med moppen? Ja..
Målat om ditt rum? Ja, målade rummet mörklila för några år sen.
Dansat framför en spegel? Haha, ja.....
Fått hicka? Typ varenda dag.
Dumpat någon? Ja, det har jag.
Stulit pengar från en kompis? Nej, känns ju som lite fel.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Haha jaa
Varit i slagsmål? Varenda dag!!!
Smugit ur ditt hus? Haha, har aldrig behövt göra det, min mamma har alltid behandlat mig som en vuxen då det gäller sånt där. Så länge som jag betedde mig så var det lugnt.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Mjo, händer väl alla någon gång!
Hånglat med en främling? Allt för många gånger....
Älskar eller saknar någon nu? Älskar och saknar många människor, tycker om det om mig själv.


You say you hate me, I just love you more, you don't want me, I just want you more.



Har spenderat kvällen med min glädjespridare Janina. Vi var ute och gick mestadels, var faktiskt riktigt skönt ute. Känns dock verkligen inte som att det är maj. Känner verkligen att det var precis det jag behövde för att bli på lite bättre humör. Nu så ska jag plugga lite inför nationella imorgon och äta choklad (har ju faktiskt varit ute och gått, måste ju jämna ut det litegrann) .

Bilden beskriver allt för tillfället



Are you big and bad now?

Godnatt.



Efter en väldigt jobbig och påfrestande dag så går jag och lägger mig. Funderar på att se Beautiful Boy innan jag somnar. Den såg riktigt bra ut. Här är en liten beskrivning av filmen:

A married couple on the verge of separation are leveled by the news their 18-year-old son committed a mass shooting at his college, then took his own life.

Sanningar om mig.



Har absolut ingen inspiration att skriva om något annat, så här får ni lite sanningar om mig, enjoy!

1. Jag använder ibland min mammas spotify för att lyssna på Justin Bieber, Miley Cyrus och andra coolingar. Subscribat hela Disneys samlingsskiva osv. There, min mörka hemlighet är ute. Och ja, jag sitter för tillfället och lyssnar på 'Baby'.

2. Jag tycker om att sitta ute och lyssna då det prasslar i träden, tycker det är oehört mysigt.

3. Min rumpa vibrerar då jag är nervös.

4. Jag är less på att vara här, vill att det ska bli 2013 så jag äntligen får flytta ner till Gotland och börja livet som jag vill leva. Enda som suger är ju såklart att lämna mina fina vänner.

5. Jag är kristen. Kanske inte Guds bästa barn och jag går inte i kyrkan varenda söndag, men jag tror på Gud, ja.

6. Jag ville bli en prinsessa som extra-knäckte som polis då jag var liten. Föreställde mig alltid att jag for för att lösa brott i en krona.

7. Jag är en väldigt känslig människa.

8. Jag önskar att jag hade längre hår.

9. Jag tror aldrig att jag kommer skaffa körkort.

10. Jag ska se Greys nu, hejdå.

It's much easier to humiliate, degrade and generally shit all over someone then to admit that you love them.


You always say that, you always say this is the last time



Gårkvällen kan väl summeras med: Fin förfest, stoppad av polisen, Max, låg på marken och blev helt plötsligt en hög på tre allt för nöjda tjejer (Jag var underst, säger nog allt) , mystiska blåmärken och allmän ångest. Ska väl lägga upp de få bilder jag tog då jag orkar, men det lär ju aldrig bli av. Nu så ska jag gå och lägga mig, intressant? Ja, något så otroligt.

--


Jag hoppas att du känner meningen med tystnaden.


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!