TUMBLR

Nu hittar ni mig istället på:
www.eemmalarssonn.tumblr.com

BEST THING I NEVER HAD

Sitter just nu och chillar med Malin, tydligen så kommer Louise förbi om ett tag, fanvaniceeee.
Annars så har jag inte gjort så mycket, mitt internet i läggan leker fortfarande så uppdateringen kommer att suga dase! Då vet ni, pusshej

BEST THING I NEVER HAD

Sitter just nu och chillar med Malin, tydligen så kommer Louise förbi om ett tag, fanvaniceeee.
Annars så har jag inte gjort så mycket, mitt internet i läggan leker fortfarande så uppdateringen kommer att suga dase! Då vet ni, pusshej

SICK


Mina fina ponkar, hehehe. Kärlek på dom!

Har inte bloggat dom senaste dagarna för att mitt internet har krånglat, så har inte haft så mycket tillgång till ett nät. Annars så har jag då gått och blivit sjuk nu, for till Umeå idag för att låta mamma skämma bort mig lite. Har inte så mycket mer att skriva, ska ta och se nån film nu eller ett Supernatural avsnitt innan jag ska sova.

DÄR UTE FINNS DET GOTT OM ORMAR, GÅ MED DOM SOM VILL DIG VÄL

Jag och Josefin förra helgen, I think?


Vaknade för ett tag sen och ska nu ner och knipa duschrummet innan någon annan hinner före. Idag så kommer nämligen två av mina fina pitevänner, var tänkt att en hel hop skulle invadera Skellefteå men förhinder, förhinder. Nåja, finns alltid fler gånger! Nej, nu ska jag dra ner så jag hinner!

DESSIEEEE


Fett bra låt faktiskt, har haft den på skallen hur länge som helst nu. Hon om någon har då verkligen lyckats.

ZOMBOCALYPSE



Blev inge fest ikväll, så jag och fintjejjorna nöter godis och zombieslakt istället!

HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR OM MAN ÄR KORKAD TOM OCH GLAD



Idag så har jag inte gjort något speciellt alls, skola som vanligt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva som låter ens måttligt intressant. Jag tror att problemet med min bloggning är det att jag tror inte att någon tycker att vad jag gör om dagarna är det minsta intressant. Det är ju som alltid bara "Jag kom just hem från skolan", "Är på skolan", "ska va med kompisarna" . Får lite smått panik då jag inser hur mycket rutiner jag har i mitt liv. Vill bara bryta ett mönster, klippa av mig håret och bli blond igen. Bara för att jag fastnat i det tråkiga rutinmässiga tillvaron som är mitt liv. Vettefan, kanske skippar det dära med att bli blond igen, men vet bara att jag vill göra något iallafall. Förändring är alltid något bra, men att klamra sig fast vid en del av det förflutna är inget man ska skämmas över heller. För det är det förflutna som gjort oss till den vi är idag.

DO YOUR DANCE QUICK NOW


Var nyss ute och bila med några, kom hem lite snabbt för att plocka ut tvätten ur torkskåpet och käka lite snabbt. Blir seriöst förbannad, nån jävla fitta som bokat 17-22 passet i tvättstugan ( typ den bästa tiden att boka, seriöst) innan jag hann dit, också har jäveln ännu inte slängt in nån tvätt. Då hade jag ju liks ändå hunnit tvätta i lugn och ro innan jag skulle bort. Funderar starkt på att slänga in mer tvätt nu bara för att vara jävlig, står på nån lapp i tvättstugan att om den som bokat inte tvättat en timme efter passet börjat så är det fritt fram för alla att tvätta. Revenge!

Känns avlägset att jag nån gång i mitt liv faktiskt skulle sitta och gnälla över tvätt tider, det är illa då det är ens största problem i livet för tillfället hahah.

CALIFORNIA HERE WE COME, RIGHT BACK WHERE WE STARTED FROM


Tjooo. Sitter nu på skolan och skriver på min novell, kan ju då säga att det var länge sen jag skrev så här mycket. Har väl alltid tyckt om att skriva, men just att skriva på tvång är inte min grej. Plus så fick vi tillbaka våran artikel, vilket jag inte fick godkänt på, så bara att skriva om. Så jag vet då vad jag ska göra ikväll...


BUS



Kom hem från Norrböle för ett tag sen där kvällen spenderats med två fula brudar:* . Nä, men Malin lagade gomiddag åt oss först, sen så for vi in till stan och chilla, sen hem till henne. Nu så sitter jag nyduschad och torkar min brun utan sol, och ska snart slå på en film och mysa ner mig i soffan ett tag innan jag går och lägger mig, hört att man har sovmorgon tills kvart i ett imorgon, helt underbart!

Puss och godnatt!

NATTI



Nu ska jag krypa ner i sängen och se ett avsnitt av Pretty Little Liars innan jag somnar, blir en ganska sen kväll, men är för mitt liv inte trött? Aja, bara att hoppas på att John Blund kommer på besök snart!

Sov så gott!

17:50

Gode så trött och sliten tjej, också kan jag ju aldrig förmå mig själv att le på bilder, men här har ni då dagens iaf!

Sitter nu med mat i micron som jag ska avnjuta om bara ett litet tag. Idag så har jag inte gjort mycket alls, varit i skolan, sen ner på stan en snabbis för att kolla efter en ögonbrynspenna vilket självklart var slut. Aja, kom då hem med en ny eyeliner iallafall. Nu så ska jag äta sen börja skriva på novellen som vi ska skriva till svenskan. Vill verkligen ta tag i mitt liv och försöka styra upp läxorna osv, känns bara som att allting kom på en gång och då var det svårt att hänga med. Men, sånt är livet.

Puss!

COLLAGE



Har varit och kollat runt lite och hittat lite godingar som förhoppningsvis snart blir mina!

RODNEY MINDFUCKERN DA SILVA



Det är ju något med den här killen, han är så sjukt snygg! Tror även att personligheten gör väldigt mycket, han har ju som en charm som är helt oemotståndlig! Puss på han!

LÄGGAN!

Heej!
Har ju varit lite borta dom senaste dagarna, och det har varit en blandning mellan skola, ha kul på helgen och flyttat in i min nya lägenhet. Hade tänkt lägga ut bilder på den här för alla som är intresserade, hehe. Är ju inte klar med den än, men är då en början iallafall.


Bilderna ska gå och klicka på!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!