Tvätt och andra vuxengrejer



Komme just från tvättstugan, jag och Josse kriga och tog tag i våra liv. Att tvätta ska ju till och vara det jobbigaste som finns, men dock så himla skönt då man väl får det gjort. Vad vi ska göra ikväll vet jag inte, men siktar då mot ett ICA besök för att köpa lite frukt.

Puss!

Dude


Skolaaaa



Sitter på skolan nu och chillar, har Svenska B nu, dock så verkar läraren ha sprungit bort någonstans så vet inte riktigt vad vi ska göra. Sen idag så vet jag inte riktigt vad som händer, ska då vara med Josefin i vanlig ordning, sen så får vi väl se vad vi gör. Förövrigt så är jag då jävulskt sugen på att köpa en pälsväst, men vet inte om det är något jag kommer använda mer än en gång.. Men vi ser väl, den på Vila gick loss på 400 spänn så ska fundera ett tag till.

Puss!

Snälla bli min igen

En bild på mig och Josse sen i vintras, haha, söta tjejor amen naanting!
Komme just hem till Josse efter en till kul kväll med brudarna, mycket snack, skratt och deep talks i vanlig ordning. Annars så gjorde vi väl inte så speciellt mycket, mest planera helgen. Som att vi ska va kungar! Nä, nu ska jag gå och ta mig ett glas apelsinjuice och se ett avsnitt av Pretty Little Liars. Puss!

We are who we are.

Var på stan idag efter skolan och hittade lite smått och gott som ni ser. Hittade även sockar, haha, men tänkte att det kanske inte var så intressant att titta på! Stör mig på att klänning ser brun ut då den egentligen är svart, men jaja. Ska ta och käka något nu, sen så får vi väl se då jag skriver igen!
Puss!

Tjejmiddag

 
Ni får se en liten del av dagens outfit iaf, hade bara svarta tights, ett svart linne och en grå kofta på mig. Ignorera fuckfacet, haha.
Lagade mat idag med brudarna, vi lagade en tacopaj, helt suveränt gott. Annars så har jag även varit på stan, httade en poncho ( stavning?) , en tröja, ett linne, två nagellack, ett par byxor och ett par skor. Svider lite i plånboken, men bättre att slösa pengarna på kläder osv än typ godis och så. Jag och brudarna har ju bestämt oss för att bara äta ute och äta godis på fredagar och lördagar. Vi om några är ju otroligt lata då det gäller våra mat vanor, så då blir det oftast att äta ute vilket kanske inte är så bra för varken hälsan eller plånboken.

Men nu ska jag ta och försöka övertala min kära sambo att vi ska dra oss i säng så vi orkar oss upp imorgon, puss!


Du får passa dig som satan



Kom just hem till Josefin där jag bor för tillfället, vi ska snart dra ner mot stan för lite shopping! Ska försöka hitta mig några tröjor och kanske någon ring. Kan lägga upp bilder på allt sen! Annars så siktar vi på tjejmiddag ikväll, ser ut som att det vankas tacos, mycket gott! Haha, tror jag blir fast med jobbet att hacka gurka, är nämligen inte så duktig på det här med matlagning..

Men jag skriver sen, då kommer det även upp en dagens outfit. Puss!

Hjälp!

Funderar på hur jag ska göra med mitt hår. Ska köpa löshår hursomhelst, men funderar om jag ska behålla det mörkt eller göra det som mörkrött typ. Har haft rött hår förr, men då blev det lite för skrikigt för min smak. Har verkligen ingen aning, vet att jag passar i båda, men som vanligt hopar sig ju I-lands problemen ;). Haha, skit i den fula redigeringen på den röda bilden, men färgen jag hade förr matchar som inte riktigt vad jag är ute efter!

Sing for me


Godmorgon världen!

Sitter nu och äter frukost med Josefin, innan vi ska börja göra oss klara för skolan. Gud vad länge sen jag faktiskt proppade i mig frukost! Helt sjukt egentligen, men vi har ju alla brudarna gjort en pakt att vi ska sluta äta godis och skräpmat typ förutom på helgerna. Så då blir det ju att man måste äta något för att inte hungra ihjäl på rasterna!
Dock så är det svårt för jag är verkligen inte en frukostmänniska, tycker verkligen att allt smakar pung på morgonen. Men, bara att kriga. Nu ska jag gå och försöka proppa i mig resten av min frukost, så får vi höras sen.

Så här kan det inte va.

Du går med blicken vänd 
kan du ha sett mig än?
Nån borde byta stad 
för nu kommer allt tillbaks
utför ett stadshotell
en vanlig skanstulls kväll
Jag minns bara allt de bra
allt som va du o jag

aldrig aldrig
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Du kan gråta mitt på gatan
Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
För jag glömmer aldrig bort var du bor

I samma låga skor
o Leendet du log
så här kan det inte va
så här kan det inte va
bjuder på cigg igen
men nu sen fienden
säger att allt är bra
hur fan kan du spela glad

aldrig aldrig
inte en enda dag till

Du kan gråta mitt på gatan
Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
För jag glömmer aldrig bort var du bor

gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt
tänke ut en dialog mellan oss o allt
lampan släcktes i din hall o jag gick hem igen
för 
har inte glömt vad du 
har inte glömt vad du gjort

vad du gjort

Du kan gråta mitt på gatan
Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
För jag glömmer aldrig bort var du bor

Nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Some truths are not to be told!

Tänkte att jag skulle skriva lite sanningar om mig som upprättelse för att jag aldrig orkade göra det dära collaget, haha ( om nu någon möjligtvis satt och väntade för att se vad jag ville ha på mig till höst, hahahahahahha)
* Jag har räkallergi, är otroligt allergisk mot alla sorters skaldjur ibland även fisk. Har därför alltid med mig medicin i väskan ( spruta, två olika sorters kortison)
* Det roligaste jag vet är då folk visar buttcrack, finns ingen hejd för hur mycket jag fnissar ;$
* Är så otroligt flygrädd och vattenrädd så det är synd om mig, haha.
* Är även dörädd för spindlar, huvva!
* Jag tycker att min röv är lika stor som typ Brasilien.
* Jag är typ beroende av brun utan sol.
* Dr Pepper är ♥
* Jag har typ ingen humor, det enda jag tycker är kul är typ bajs.
* Jag är oftast för snäll, men ibland så kan jag vara en riktig gnatkärring.
* Föddes utan tånagel på min ena lilltå.
* Har även ledgångs reumatism.
* Har haft något liknande till blödarsjukan då jag var liten, blöder fortfarande väldigt lätt och väldigt mycket.
* Hade även hjärtfel.
* Alltså är jag gode så inavel.

19:27

Sitter hos Malin just nu med henne, Josse och Izza. Vi planerar väl på att chilla ikväll, men ska ändå tjata på Josse att vi ska ta oss i säng tidigt ikväll då det skola imorgon. Vi har ju inte kvar våran fina sovmorgon längre så nu blir det att kriga resten av året...

13:02

Vaknade just, skulle egentligen vara på stan nu, men jag och Josse är otroligt duktiga på att stänga av alarm efter alarm, så det gick inget bra. Nu ska jag väl försöka snabb äta något, klä mig och så. Stan stänger ju ändå fyra, stress, stress.

The sunlight hurts my eyes

Är nu hemma från Statoil med finaste Josefin, vi ska väl snart krypa till kojs. Ska nog göra ett collage innan dess, så ni lär väl märka om det kommer upp typ om fem minuter eller imorgon ;$ . Men tjooo

Såja, finally lite stil på det hela.

Har äntligen fått bloggen att se okej ut, tänkte att det kunde vara skönt med en liten nystart. Nu så sitter jag hos Josefin (i vanlig ordning) med Malin, vi ska snart till Statoil Norr för lite natt-käk! Det blir nog svin gott, är hur hungrig som helst! Får se om jag skriver nå mer ikväll, men tvivlar ju.
Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!