pluggdejt

Pluggdejtar, orkar inte med den här bloggen längre börjar med min tumblr igen, tjarå

Och i mitt land så får man inte vara förmer.Det här är Sverige och vi gråter aldrig mer.


Grâce à toi à nouveau je respire



Efter en väldigt speciell kväll så lägger jag mig nu, lyssnar på favoriten kent och bara njuter. Sann kärlek!

the music's played by the blind man.



Vaknade typ tre, inte bra alls men vad ska man göra liksom? Ska ner till stan snart och gå på ica, sen så ska jag väl bara försöka laga nå stormiddag så jag har något att frysa in. Intressant söndag, ehjo. Sitter även och funderar än en gång om jag ska använda min tumblr eller den här bloggen. Är ju evigt kär i hur lätt det är att navigera på tumblr, men blogg.se känns som lite mer 'ordentligt' , men ja. Jag vettegudarna. Ska fundera vidare, ni får gärna lämna en kommentar med för och nackdelar med tumblr, hehe. Ska fundera vidare, så hörs vi ses, ehhe.

partymode is off



Hallå! Hade sjukt kul igår med mina fina brudar, tack till dom och alla andra som var med:-)! Annars så mår jag pyton just nu, haha, men ska snart dra mig till Josse och umgås med hon, Martin, Ante och Malin. Håller även på att tvätta, måste säga att jag är väldigt nöjd, då jag är den enda som ids tvätta på en lördag heehe.

Step outside and say hello to my beautiful world.



Tim fyller år idag, så ikväll är det party på g! Ska ta och smörja in mig med bus nu och diska undan innan jag drar mig vidare mot brudarna för övrigt fix! Hade förövrigt tänkt försöka få till frisyren som snygga Isabelle har på bilden ovan, vi ser ju hur det går!

i used to think of myself as a good person.


--


yes


† you made me cry, you told me lies, but i can't stand to say goodbye †



Åt mysmiddag med Josefin för ett tag sen, blev tacos! Svingott. Nu så ska jag plocka undan lite snabbt innan jag beger mig mot frun för lite näs-pillande och allmänt skitsnack, skönt med en lugn fredag för en gångs skull.

i think you know that i'm pretty damn precious.



Hihi, planen var väl inte riktigt att vakna så här sent, men då min reumatism bråkade med mig långt in på natten så blev det inte så mycket till sömn! Nu så ska jag då fortsätta äta min musli och försöka städa litegrann iallafall innan Josse och John kommer.

puss!

godnatt


Myyys. Arkivbild dock, hehe.

Har lekt med frun ikväll, vi såg "A Serbian Film" (som förövrigt var det vidrigaste jag någonsin sett och jag tror seriöst att jag fått någon slags mental störning nu i efterhand..) och "Drag me to hell" . Annars så har vi bara pratat på om allt mellan himmel och jord, riktigt mysigt! Nu hade jag tänkt lägga mig och se ett Vampire Diaries avsnitt innan jag somnar, eftersom min reumatism bråkar och jag avlider för tillfället av benvärk, yay!!!! Eller? Nä, men vi har hemstudier imorgon, vi ska intervjua varandra, så Josse och John kommer till mig imorgon och ska intervjua mig, sen så ska väl jag intervjua någon av dom gissar jag på. Det blir nog skitbra, men ni får ha det så bra så hörs vi lite senare idag ;) !

Puss!

you're so good to me


hemma

Jag och Linnea på nyårs! Hennes bild :) !



Kom just hem, var med Malin på subway sen så var jag och storshoppade mat så nu har jag då mat för att hålla en hel armè mätt. Eller ja, iallafall mig själv. Ska ta och ladda ner lite skräckisar och höra om Josefin har lust att bli lite skraj med mig, hehe.

teenager-book.tumblr.com





I want to find the male version of me. That would be so epic.



Kom just hem från min kära sambo, där jag tryckte hammisar till middag och soyaglass med hjortronsylt till efterätt. Helt okej onsdag, faktiskt! Idag så försov jag mig, helt perfekt sätt att starta en termin på enligt min åsikt. Ska gå ner och duscha nu sen lägga mig, är hur trött som helst. Förhoppningsvis så får jag en god natts sömn inatt så jag inte försover mig imorrn igen!

Puss!

beach 2012, here i fucking come!


Haha jag till sommarn då;) ;) hoppas ni uppskattar den otroligt snygga redigeringen!

Ett av mina nyårslöften var ju faktiskt att börja ta tag i hälsan och träningen, har låtit mig inspireras av Victoria's secret modellerna, då deras diet inte låter farlig och trots dera smala kroppar så lever dem faktiskt nyttigt! Har försökt kombinera dieten så att den ska passa mitt liv mer, har ju trots allt skola och kan inte kuta omkring och äta fem små mål per dag, det funkar helt enkelt inte för mig och min livsstil, men tror att jag har lyckats litegrann iallafall! Målet är ju att få en fast och smal kropp, som inte har för mycket muskulatur heller. Tänkte att jag skulle lägga upp hur en dag kommer se ut för mig matmässigt:

Frukost: En tallrik med hälsoyoghurt(laktosfri, annars dör min mage haha) med musli eller bär.

Lunch: Eftersom jag ändå går skola så ser jag ju vad dom bjuder på i lunchen, men det bästa är att undvika kolhydraterna och köra på enbart protein och sallad, helst mer sallad än kött, och helst bara kycklig, kalkon osv. Man ser vad det bjuds på, helt enkelt! Heller inte så superstor portion.

Middag: Det svåraste blir ju att ersätta tex. potatis och rotfrukter, men jag ersätter detta med bulgur, brunt ris, sötpotatis och sånt. Till det så kan jag äta tex. kyckling, mycket grönsaker osv.

Just för deras diet så rekommenderar dom även grejer som typ bär och frukt för energi, så är ju bara att man köper hem en massa bär och gör smoothies och diverse.

Med träningen så tror jag att jag ska starta upp med pilates igen, har kört på det förr och det passar mig perfekt, det kan jag ju dessutom träna hemma, bara att ladda ner program liksom. Tänkte även köra på yoga och zumba, zumban lär ju bli skitkul eftersom jag hållt på med dans väldigt länge och tycker om det. Självklart så kommer jag att ha en fuskdag, då jag vet att jag aldrig skulle klara mig om jag inte får äta något onyttigt alls, hehe. Det svåraste kommer ju bli att sluta med colan, är besatt av cola. Men, man får härda helt enkelt! Åtminstone försöka att inte dricka lika mycket!

Nu däremot så ska jag avsluta detta novell-inlägg med att säga att jag ska till Josse och trycka hammisar, hihi, "last supper" liksom. Ni får hade, så skriver jag sen!

Puss!

god is a dj, life is a dancefloor



Sitter här och är helnöjd, ungefär som på bilden ovan hehe. Bilden är Izza's, btw. Såg just senaste avsnittet av Supernatural, helt underbart som vanligt. Nu måste jag bara vänta tills 13 januari på nästa avsnitt, då ska jag geeka loss!!!!! Ska gå ner och duscha snart, sen blir det väl att lägga sig. Måste bara få säga hur underbart schema jag har den här terminen, ska lägga upp en bild snart!



SUPERNATURAL IKVÄÄÄÄÄÄÄÄÄLL!!!!!!

Det nya avsnittet har äntligen kommit ut, så nu bänkar jag mig framför det med varma mackor och cola, fett lycklig tjej här borta, ehjo! (Och ja, jag är väl medveten om hur geek jag är, tack!)


i am a question to the world



Sitter just nu och gör mig redo, ska till Izza ikväll och leka med tjejorna, innan dess så ska jag då hinna torka och platta håret, smörja in mig med bus, sminka mig, hitta nå anständiga kläder (lättare sagt än gjort) och allmänt tjollra. Möjligtvis klämma in lite tid för att käka nå också, det ser vi då. I am too stressed to eat, hehhe. Eller?

you're my weakness


That's okay, I know I'm not your type. I'm not inflatable!


true shit

 

 


don't trust me





Har nu städat och så, så nu chillar jag bara tills jag måste börja gå ner mot stan. Bjuder på en halv dagens outfit iaf, haha. Matchade den rosa tröjan med ett par mörka basic jeans, alltså inte så speciellt.

i love you so, but why i love you, i'll never know


Jag och Malin i lördags! Bilden snodde jag från Izza's blogg

Har just klätt mig, ska göra mig klar, sen så ska jag börja städa i lägenheten innan jag far mot bussen till Umeå. Blir bara hemma tills torsdag då jag far tillbaka till Skellefteå, då är det nämligen party på g. Har inte sovit något inatt heller, känner att jag vill försöka vända på dygnet litegrann, så jag ska försöka sova tidigt ikväll.

Igår så häckade jag bara med Malin, vi for även till Jonky en snabbis och var med han och Lopin, mycket trevliga ponkar det där. Vi styrde även ihop en gomiddag som bestod av kyckling-spett med sweet-chili och teriyaki smak, pommes och bea! Helt otroligt gott faktiskt, bra start på det nya året må jag säga. Nä, nu ska jag gå och platta håret osv, vi får höras! Kanske dyker upp en dagens outfit om ett tag :-)


Kosmetisk tatuering!

Jag om nån tar att inte se likadan ut utan smink till en helt ny nivå ibland känner jag. Är ju så ljushårig naturligt att mina ögonbryn/ögonfransar är lika ljusa. Dom är väldigt glesa och tunna, plus så har jag samma problem som många som är så pass ljushåriga att jag för mitt liv inte kan färga dom. Färgen fäster inte och jag får oftast bara en liten klump färgad som försvinner efter några dagar hursomhelst. Men sen så kikade jag in på Isabelle Strömbergs blogg, där det stod att hon gjort en 3D ögonbrynstatuering, och det såg ju hur bra ut som helst! Hon och jag verkar ha exakt samma problem med våra ögonbryn, och det skulle ju som sagt vara väldigt trevligt att slippa känna sig som en helt annan person så fort man tar av sminket.

Det har alltid varit något som jag har haft komplex för, och jag har ju vetat om att man kan tatuera in ögonbrynen, men då har jag känt att det oftast blir ganska fail och att jag kanske vill kunna ändra form på ögonbrynen (vilket dock är en fördel då man har mitt problem, det är väldigt lätt att forma brynen precis hur jag vill). Men denna tatuering som kliniken Isabelle var på håller bara i 2-5 år, vilket passar perfekt, för då behöver man inte känna någon press att dom här ögonbrynen måste jag ha resten av mitt liv. Dom erbjuder även konsultation där man kan komma överens om vilken form och tjocklek osv passar bäst för ens ansikte, dom är ju riktiga proffs på det där så det känns ju tryggt! Allt detta går även loss på enbart 4800 kr, vilket jag känner är ett väldigt billigt pris för att slippa fylla i ögonbrynen i sinne varje morgon innan man går ut och kunna ta av sig allt smink utan att se ut som en helt annan människa. Oftast så tar jag ju bort allt smink utom ögonbrynen, och vars jag än ska så fyller jag ju i dom.

Nu känner jag att detta blev ett väldigt långt inlägg haha, men tänkte klistra in ett citat på vad Isabelle skrev på sin blogg om hennes upplevelse med denna tatuering!

"de som jobbade där var hur trevliga som helst, och det gjorde inte speciellt ont att bli tatuerad eftersom jag fick bedövningssalva innan. tekniken de använder heter 3D, och stockholms beauty center är ensamma i hela sverige att utföra det. en 3D ögonbrynstatuering kostar 6000 kr och håller mellan 2-5 år!"

Tänkte även lägga ut, för första gången i mitt liv, en bild på hur jag ser ut med och utan ögonbryn, vilket kanske ger er förståelse varför jag verkligen vill göra detta:


Ignorera hur äckligt osminkad jag är på efterbilden, men passade på att ta bort allt smink, haha...

Be not angry that you cannot make others as you wish them to be, since you cannot make yourself as you wish to be.

Hade en underbar kväll igår, tack så mycket till alla som hjälpte att göra den så underbar, men speciellt till mina finaste tjejor! Bilder dyker upp sen, now let's rock 2012!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!