Vet du inte vad som måste ske nu? Jag slår hål i din plan.



Hello! Blev inte så mycket bloggning igår ( som vanligt) , men var ute med Josefin i stort sett hela dan. Vi började med att vara ute och sola efter jag kommit hem från ICA. Kan ju meddela att det kom fram lite mer fräknar, framsteg!! Efter det så for vi ut och gick, var riktigt skönt väder ute faktiskt. Vi passade även på att stanna förbi ICA där vi shoppade ingredienser till en tacogratäng som vi avnjöt då vi kom hem. Resten av kvällen bjöd på skratt, katt slaggis, film och lite failad kladdis. Väldigt mysigt faktiskt!

Nåja, jag vaknade alldeles för tidigt idag, mena, vem fan vaknar halv nio då dom är lediga? Helt sjukt. Ska då till att äta frukost nu hade jag tänkt, sen så ska jag börja städa lite smått inför ikväll, kommer nog bli kung!

Breakfast.



Hello! sitter och ska till att äta frukost nu och bloggar med mobben, trots att det är det värsta jag varit med om. efter jag ätit så ska jag en snabbis på ica, sen så får vi se vad resten av dagen erbjuder.

Jag har letat som besatt efter känslor som är försvunna.


I want to be forever young.



Hallå där! Märkte att jag glömde skriva vad jag gjorde igår, klantigt värre. Var iallafall med John, Josse och Malin. Vi chillade och pillade navelludd hos mig ett tag, sen så for vi till John och spelade spel och rökte vattenpipa resten av kvällen. Alexander joinade även, så det blev en väldigt trevlig kväll! Jag for väl hem kring halv ett, har märkt att jag blir segare och segare om kvällen. Börjar nog bli gammal, hmm?

Håret


Färgade ju som sagt håret igår, det blev lite väl mörkt för min smak också var färgen rätt så dålig men det funkar ändå. Nu så ska jag kolla dom nya avsnitten av GG, Supernatural och Vampire Diaries och sen sussa så jävla hårt.


16:18



Kom just hem från skolan, kan ju meddela att jag vart nöjd då vi fick byta tillbaka till vårt gamla klassrum. Det må lukta skit nu och ha undanstoppade matbitar och snusar överallt, men jag skrattar ändå! Efter skolan så var jag en sväng på försäkringskassan och apoteket, sen så bar det hem. Malin joinade även, så vi sitter nu och myser i min lägga!

Ikväll så ska jag nog bara ta det lugnt, laddar upp inför måndag då det vankas fest (det faktum att jag använder det som ursäkt för att inte göra något resten av helgen är totalt orelevant) . Tror även att Josse och John kommer hit. Dåså. Då vet ni.

Gårdagen.


Snodde bilden av Malin!

Igår så blev det spontanmiddag hos Simonsson's. Vi käkade tacos med en massa gossiga människor och mådde gott, spelade spel och sånt som jag självklart regerade i. Sen så for jag och Josefin hem till henne och färgade mitt hår. Gick och la mig allt för sent och är därför jätte, jätte trött idag.

Men jag är livsrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö.

Kom hem från Josse för ett tag sen, har hunnit duscha och tjollra på ett tag. Har kommit till fram till den bittra sanningen att jag måste lämna in min dator. Den är så packad med virus och annan skit att jag är förvånad att den ens funkar. Ska gå och försöka få ut en lånedator, annars så tänker jag inte lämna in den, hehe, hell no! Tänker inte vara utan dator, fan heller.

Mot Josefin.



Blev att dra mig mot Josse, vi hade tänkt dra ihop en kladdkaka, låter helt perfekt. Åt förövrigt grape just, undrar om jag är allergisk mot det, mina läppar brinner och det ser ut som att jag just sprutat in 3 liter botox i dom typ. Eller ja, det visar ju uppenbarligen att det inte var helt okej, var dock vidrigt, så ingen större förlust där inte. Nä, nu ska jag dra mig, vi får höras!

Ska kasta Swedbank åt fan.



Kom hem från Malin för ett litet tag sen, hjälpte henne att färga håret rött, blev asnice! Passade även på att shoppa hårfärg åt mig själv också, som jag antingen slänger in ikväll eller imorgon. Får se just hur mycket jag orkar anstränga mig. Sitter även och försöker navigera mig fram på Swedbank, är ju en jävla labyrint. Vet heller inte hur jag stänger av min internetdosa, vilket suger ännu mer för jag vill inte behöva köpa nya batterier åt den redan. Åhhh nä, nu ska jag ta mitt pick och pack och försöka styra ihop något att äta.

Allting är bara ett spel.


Lilla jag igår som får håret fixat av Sara, heheheeeeeeee

Hello! Kom hem från Josefin just, for till henne lite snabbt och kollade DH, helt klart ett mysigt avslut på kvällen. Ska ta och försöka sova nu, har nationella imorgon, så skulle behöva lite sömn. Vi ska nämligen sitta med det där satskapet i fem timmar, är ju inte så värst supertaggad.

Sleeping



Satan så trött jag är, trots att jag just spenderat dom senaste timmarna sen jag kom hem med att sussa jävel. Har bara varit på skolan idag, sen så var jag med Sebbe ett tag på stan (läs. ICA) innan jag for hem och ja, sov. Är hungrig som ett djur, har bara fått i mig en mannafrutti idag, men orkar för mitt liv inte ställa mig och laga mat. Även om jag ville så har jag för mycket disk för att kunna eller orka. Bilder från igår kommer väl ikväll om jag lyckas ta tag i mitt liv, men det är väl tveksamt. Lägger in en bild på hur mitt hår blev iallafall.

Modell-Emma



Kom just hem från frisyrvisningen, och ska snart bege mig ut med Josefinis. Nåväl, kan ju då meddela att jag var världens babe, men behöver jag någonsin göra om det där så snälla, ta mitt liv. Oj, så hemskt pinsamt, men, det gick då bra iallafall. Skulle gissa på att bilder kommer upp imorgon eller så, råkade glömma min kamera i Malins väska.

22:09



Alltså, jag älskar att jag bara bloggar normalt då jag inte har något att göra, det är ju standard. Nåväl, imorgon ska nämligen jag, Izza och Malin bli stylade osv av frissorna på våran skola för att sedan gå en liten catwalk efter skolan. Skulle väl gissa på att det kommer vara början och slutet av min modell-karriär. Så det lär väl dyka upp en massa bilder på det imorgon, det är verkligen inte min grej, men tror faktiskt att det kommer bli riktigt kul!

mohohoho Shutter Island


Söt filur, ser typ ut som jag.

Ska till att mysa mig ner i mitt sopberg till soffa (det där med att städa är överskattat, yo), och titta på Shutter Island som går på televisionen och försöka ignorera det faktum att jag är så uttråkad så det it ens är roligt. Herrååå

I can be your hero baby.



Ska till att städa upp lite här snart och plugga, känner inte direkt taggen på det, men vad ska man göra! Annars så ser det inte ut som att det blir en händelserik dag idag, vilket passar mig perfekt då det är söndag, det enda är att jag är så fruktansvärt sugen på något.. Nästan så att ett ICA besök vore välbehövligt.

22/4

Igår så spenderade jag kvällen hos Malin, vi surrade mest, i vanlig ordning. Utan att gå in i för mycket detalj så somnade en av mina vänners vän in igår kväll. Jag kände personligen inte alls denna så väl alls, men jag lider med hans vänner och familj och beklagar respektfullt sorgen. Det är inte rättvist när sånt här händer någon så ung, det är helt enkelt något som inte får hända. Vila i frid!

Treat me like a joke and I will leave you like it's funny.



Vaknade vid tjugo i tio idag, helt underbart!!!! Eller så inte. Håller nog förövrigt på att bli sjuk, känns som att jag har feber vilket suger ännu mer.

Svalkar vinden.



Det finns en annan sida
Det finns nånting jag aldrig ser
Men jag vill inte veta vad
För därifrån syns längtan mer
Men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen
Så kanske jag kan känna meningen med tystnaden

Svalkar vinden, värmer solen

Ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mera än mina

Svalkar vinden, värmer solen

Ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mer än mina tankar

Har fått lovord och mordhot,

Piska och morot,
Ångest och oro,
Som om jag vore av stål och glas
Borde gå men stanna kvar
Jag har lovat och glömt, förlåtit, fördömt
Försent för att ångra men tid nog att tänka om
Och leva med det

Svalkar vinden, värmer solen

Ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mera än mina

Svalkar vinden, värmer solen

Ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mera än mina tankar

Jag saknar de som inte finns

Och sprider ut mig själv i vinden
Bara du kan bära det
Som gör så ont i mina ögon
Vi har nåt stort på gång
Så länge ingen bryr sig om
Vilka höjder vi kan nå
På vilken sida som vi står

Svalkar vinden, värmer solen

Ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mera än mina

Svalkar vinden, värmer solen

Ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mera än mina tankar

There's not a moment to waste.



Fan, blir så ledsen då jag ser bilder på jordgubbisarna jag köpte igår, dom är nämligen slut. Och jag då, smart som jag är, tänkte inte på att köpa nya då jag var inne i stan. Wäääh. Annars så kom jag då just hem, var på stan en snabbis med Malin och inhandlade middagen som vi ska stoppa i oss ikväll + chips. Var på skolan en snabbis idag för att göra klart allt inför redovisningen vi ska ha på måndag, blev även att proppa kebab i matan medans vi ändå var där.

Har även tvättid ikväll, så händelserik var min fredag! Men nu så ska jag surfa runt lite, sen så ska jag väl försöka städa lite.

Jag har inget mer än mina tankar.



Hello sötnosar! Sista inlägget för idag dårå. Har iallafall lekt med min ex-fru Josefin ikväll, vi åt glass och kollade på The Hills have eyes 2 . Ni vet, inget häng utan skräckis. Nu så ska jag skriva klart den där förbannade fördjupningsuppgiften, sen sova.

Svar på tal!

Hej. fin tatuering du har, vart gjorde du den? Har funderat på arr göra en själv. tacksam för svar./Madde

Svar: Hejdu! Jag önskade att jag skulle kunna säga att det var en tatuering men det är det ej! Enbart smink, haha. :) Jag tycker definitivt att du ska köra på, det beror nog helt på vars du bor. Men finns en klinik (den jag ska till) i Umeå, som heter Estetic . Där är dom billiga men har ändå väldigt bra omdöme och lovord! Hoppas du hittar något som passar dig!

We are young.




  • Mitt namn är: Emma
  • Men jag kallas: Emmis (Seriöst, don't. Just don't.), Emmutt, Emmsilainen (wtf), Emmsi.
  • För att: För att jag på fullaste allvar inte kan komma på en seriös sak du kan kalla någon som heter Emma. Plus så har jag konstiga vänner.
  • Jag är bra på: Att vara omtänksam, ärlig och att vara jag. Hehe.
  • Men inte på: Att ljuga eller på att säga ifrån. Usch och fy på mig!
  • Jag äter helst: Allt som inte innehåller räkor, starka kryddor eller allt för mycket grönsaker. Tycker om grillat:$
  • Och dricker: COLA
  • Favoritchips: Pringles, hands down.
  • Mina syskon heter: Nada, är ett ensambarn!
  • Jag går: Gymnasiet
  • Efter det ska jag: Gå på högskolan.
  • Om tio år är jag: I Egypten och gräver ut några antika krukor typ.
  • Sen senaste jag ringde var: Mamma kanske? Har ingen aning!
  • Den som ringde mig var: Mamma där också tror jag...
  • I det första smset i min inkorg står det: Möh, alla mina sms står i konversationer. Orkar inte kolla efter.
  • Från: Wäääääh
  • Och i det tjugonde: Wäää där också.
  • Från: Trippel wäää
  • Den snyggaste killen jag vet är: Oj, det kan bli en väldigt lång lista! Men typ Alexander Skarsgård, Jesse Williams, Rodney Da Silva, Taylor Lautner, Robert Pattison, Johnny Depp, osvosvosv
  • Men på min skola är det nog: Asså, nää. Jag går på John Bauer, det borde väl säga allt?
  • Och i min klass: Nu blir jag väldigt obekväm. Ehhh nääää
  • Min favoritblogg är: emmalarssonn.blogg.se ;)
  • Den senaste jag kysste var: HEHE
  • Och den senaste jag hade sex med: Sluta nu, vem svarar på det seriöst?
  • Min första kyss var: Gullig
  • Min bästa kyss var: Haha only god knows.
  • Såhär många gånger har jag varit förälskad: två gånger, och då menar jag sånhära hoppa från en bro kär. Så jag ser på att vara förälskad iallafall.
  • Det var i: Jomen tjena, SLUTA NU
  • Idag har jag: Varit på skolan, ätit, ätit, pluggat, kollat GG, funderar på att äta igen.
  • Imorgon ska jag:Gå på skolan ett tag, käka kebab i mängder, dra hem, dö.

Got a secret, can you keep it?



Kom hem från skolan/stan för ett litet tag sen, sitter nu och tuggar på en jättegod kycklingmacka och dricker lite Jokk. Eftersom jag - som den glupska jävel jag är - redan tuggat i mig tre fjärdedelar av mackan, så blir det tyvärr inga fina matbilder. Förövrigt så sitter jag och kollar på Pretty Little Liars och funderar om jag skulle ha gått ner och duschat tvärt innan jag ska träffa Josefin. Får se.

I'm not a stop along the way, I'm a destination.



Hello däääär! Kom hem för ett litet tag sen. Vi slutade efter lunch idag, så har sprungit runt på stan ett tag med Sebbe och Malin. Var även på banken och hämtade (äntligen) ut min internetdosa och bytte bank till Swedbank, vuxenpoäng där! Gjorde världens fynd på ICA, hittade Dan Brown's "Den förlorade symbolen" för typ en tjuga, helt underbart då jag älskar hans böcker och har läst alla förutom just den. Ni vet, livet rullar på för tillfället! Nu så hade jag tänkt sitta och göra lite ansökningar, ordna upp mina finansiella affärer, vara allmänt cool med andra ord!

Hejdå från en alldeles för vuxen Emma!

Skolaaaaan



Kom hem från Janina så sent igår att det blev då inge mer bloggning för min del. Sitter nu på skolan med brudarna och ska väl till att försöka jobba lite. Har tänkt vara väldigt hurtig idag, beställa en internetdosa osv, väldigt vuxet må jag säga!

Mot Morön

Nu drar jag och Josefin till Janina för en massa mys! Talk to you later, värt inlägg, jag vet!

I don't love you like I did yesterday.


Grave encounters



Har lekt med brudarna ikväll. Först så bjöd Malin på middag, tänkte slänga upp bilder på go-maten senare. Senare så kom Josse och Izza, så då chilla vi jävel och mådde gott! Efter det så for jag och Josse hem till henne för lite go-jävla-vin och kladdis. Såg även Grave Encounters vilket var det läskigaste jag sett på länge, höll seriöst nästan att börja böla. Så hemskt.

@ JB, Skellefteå, Sverige, världen.


Fin tjej btw, heheh Mallzorrrrr

Chillar jääääävel på JB, nu börjar det hända saker banne mig. Snart så är det nationella, fan va skoj. Nä, nu ska jag ta och lyssna lite hade jag tänkt, men verkar dock som att Bia snackat klart. Vet inte. Slutar skriva iallafall. Hejdå.

23:57



Hängde med Josse och John ikväll. Jag lyckades även klogga ur mitt avlopp, vilket jag är väldigt nöjd över, men fy åt hela helvetets eldar så äckligt det var. Blir bara ledsen, men nu så kan jag då diska ordentligt iallafall, vilket jag dock inte har gjort än. Heheheh. Hörde även av Alexander då han hämtade upp John att det varit en olycka, ska nöta norran imorgon för att se hur det gått. Nu så ska jag se lite Greys, sen sova.

Nattipussar!

I don't know who you think you are.



Kom just ut ur duschen, blev visst att sussa lite längre än tänkt idag.. Tur att vi har sovmorgon imorgon, annars hade jag ju evigt dött. Idag så ska jag med hjälp av Josefin tänkt fixa min diskho. Lättare sagt än gjort, det far jävlat inte ner något vatten längre, + så luktar det rutten getballe typ. Så där hade ni mina planer för söndagskvällen, mysigt värre!

I wondered why we bothered with love, when it never lasts.


















Bilder från fredagen!













Vart inte så mycket, tog bara bilder i början, eheh, men kanske snor några av Linnea imorgon - får se! Nu är det natti för min del, vi får höras imorgon helt enkelt!

How can you give me so much pleasure, give me so much pain?



Sitter och dör bakisdöden för tillfället, håller evinnerligt på att avlida. Var längesedan jag var så här bakis, minst sagt. Är även arg och besviken, men det är en helt annan femma. Nu så ska jag gå och försöka hitta mig något att äta, tror fan att det blir makaroner och köttbullar. Lät gott. Bilder från igår kommer sen. Hejdå.

For godness sake, dude


SÅ JÄVLA LEGGAD!!



Så jävla lycklig jag är nu, helt sinnes! Att jag ser ut som en stoppad chorizo är en helt annan femma, älskar livet ändå <3<3<3<3<3<3<3

Don't you ever let me go.



Hallå där sötnosar!
Vaknade tio i nio idag av att jag skulle gå ner och he igång tvättmaskinerna, tänkte att jag skulle somna om efter jag kommit upp, men icket! Så nu har jag laddat ner dom nyaste avsnitten av Gossip Girl och Vampire Diaries, skrivit klart lite viktiga papper, sitter och äter (ovanligt) och tänkte att jag skulle se dom nu. Måste säga att det ändå är skönt på ett sätt att vakna tidigt, känns som att man inte missar hela dan då.

Men ni får ha en fortsatt trevlig dag, får se hur min uppdatering blir idag, nämligen fett med fest ikväll!

They did it again ♥



Något så otroligt underbart!

I told you to be balanced and I told you to be kind.



Hängde med fulingarna på bilden ikväll, vi surrade i massvis och käkade tonvis med varma mackor, standard! Funderar på att lägga mig snart, är så fruktansvärt trött. Detta är seriöst det senaste jag varit uppe på hela lovet, fan tragiskt. Men jag säger då det, att hänga i Sävar är sannerligen inte all it's cracked up to be.

Nåväl, nattis på er gullefjun!

Such a gangster



Kom hem till ruttna lilla Skellefteå för några timmar sen, har suttit och lekt gangster, laddat ner lite amnesia osv. Däremot så verkar det inte funka riktigt (typiskt då det gäller mig, ingenting ska ju någonsin få funka som det ska..) , vilket är delvis varför jag längtar så mycket tills John kommer hit så får han hjälpa mig! Malin kommer även om ett tag, blir nog trevligt! Men nu ska jag kolla hur det går riktigt med spelhelvetet, vi får höras senare!

Just gonna' stand there and watch me burn, but that's alright because I like the way it hurts.

Tja mannar! Idag så har jag varit på stan med Adam, vi käkade glass och strök runt lite, synd bara att det har varit snöstorm här i Umeå hela dagen. Vi träffade även Angelica och Ida en snabbis, väldigt kul må jag säga! Annars så har jag inte gjort så mycket, har tryckt chips i mängder osv. Ska nog faktiskt försöka sova snart, har så fruktansvärt ont i magen sen chipsen (laktosintolerans är inte att leka med ungar) och måste kriga mig upp halv åtta imorgon. Far även till Ske imorrn, så blir nog ingen uppdatering förrens senare mot kvällen. Inte nu för att det är så jävla bra då jag sitter hemma heller, men jaja. Take it easy.

But before the night is through, I wanna do bad things with you.


Ska snart lägga mig och sussa, håller för tillfället på att dö med Mallzor. Ni vet, skratta åt lite olämpliga saker, osv. Nåväl, vi hörs väl mer imorgon, nu checkar jag ut.

But before the night is through, I wanna do bad things with you.


Ska snart lägga mig och sussa, håller för tillfället på att dö med Mallzor. Ni vet, skratta åt lite olämpliga saker, osv. Nåväl, vi hörs väl mer imorgon, nu checkar jag ut.

Fett road



Fin bild med mig och kisse. Ville bara visa vad jag höll på med för tillfället, aka. mysa med Babbis, men då började hon korva sig och ville inte alls vara med, då blev detta resultatet. Funderar på vad jag ska göra nu, lutar mot att lägga mig i ett bad faktiskt!

Would you let me love you long-time?



Wää, dagen började allt annat än bra. Skulle egentligen möta upp Adam idag, men vaknar av att det är fett med katt-slaggis nere, sen så märker jag efter jag vaknat till att Barbro smitit. Så blev inte nå stan för min del, utan kisse-jakt istället. Hon är då hittad nu, sitter nu och funderar vad jag skulle ha gjort ikväll. Med tanke på att jag är i Sävar så lär jag väl sitta och ruttna bort i min ensamhet. Wää x1000.

A cold charisma



Med denna underbara låt så säger jag natti, är så fruktansvärt trött av någon anledning. Nåväl, vi får höras imorgon!

Lista, i brist på annat att göra.

…klädesplagg: Öh, typ allt som är bekvämt. Så rolig var jag.
…dryck:
Cola, hands down. Finns inget bättre.
…drink: Asså va, håller inte på med sånt tjafs!
…stad: Piteå? Inte vet väl jag.
…musikgrupp/band: Paramore, My Chemical Romance, Cobra Starship, Nirvana, KENT <3 , Iron Maiden, Queen, finns tusen fler men självklart kommer jag inte på en enda då jag väl ska skriva ner det!
…musik: Kan lyssna på det mesta!
…snacks: Chips, godis och choklad
…parfym: Har ju en förkärlek för Chanel No.5 och Clean Warm Cotton.
…sport: Fotboll antar jag, inte nu för att det är något jag sitter kedjad vid.
…magasin: SOLO, Vecko Revyn osv.
…bok: Alltså, är jag hemskt töntig om jag säger att HP böckerna alltid kommer att vara mina favoriter? Är så barnsligt förtjust i Harry P att det är synd om mig. Annars så tycker jag om allt av Camilla Läckberg.
…serie: True Blood, Supernatural ( Mitt skäl att existera, typ) , Greys Anatomy, Desperate Housewifes, Gossip Girl, The Big Bang Theory, Vampire Diaries, Jersey Shore, Förhäxad, B.T.V.S, The O.C (Kommer alltid att vara en av mina favoriter) . Sen så kommer jag faktiskt inte på något mer, hehe, jag vet - jag är nörd.
…skådespelare: Har alltid haft en förkärlek för Clint Eastwood och Rose Mcgowan.
...mat: Kött, älskar allt kött typ. Sen om vi ska gå in på specifika maträtter så gillar jag tacos, det går alltid ner :P:P:P:P:P

Ny design!

Nu har bloggen fått en lite ny design, faktiskt min första som jag gjort själv och blivit nöjd med! Kanske inte är så speciellt, men är inte riktigt klar ännu. Är fortfarande lite små-grejs som ska göras, men hitills så har det då inte skett några större katastrofer!

Sinnesjukt, hur kan du tro att jag ska stanna igenom detta?

Har haft en trevlig vistelse i Sävar hitills. Fick även veta att en av mina födelsedagspresenter från mamma var en utlandsresa, hade kunnat kyssa hennes fötter, helt seriöst. Annars så fick jag lite smycken, pengar, och en stavmixer/elvisp av moster Anneli. Helt okej nöjd här borta!

Har inte så mycket planer för idag, då jag trots allt är i Sävar, hade väl tänkt smyga ner till Theres och Micke och mysa med småtjejerna litegrann. Vet inte vilken dag jag far tillbaka till Skellet, men ska troligtvis tillbaka innan helgen, då det vankas festligheter!

14:02



Dör för tillfället en plågsam bakisdöd, kom just hem och ska städa upp lite innan jag drar mig mot stan och bussen hem till mami. Hade skitkul igår, helt suveränt, sen så är det ju den där lilla detaljen att jag fyller arton idag! Grattis till mig! Helt underbart nöjd här borta, må jag ju säga.

You're just someone new, I don't want to talk to.



Kom just ut ur duschen, ska nu ta och städa upp här, sen äta med Josse som blir blandat med massvis med fix och tagg! Inte ens det faktum att jag uppenbarligen inte kan raka mina ben då jag skär bort en hudflik lika stor som en elefant typ och blöder som en gris, kan få ner mitt humör!

00:52



Var med fulbrudarna ikväll, grädden på moset för en underbar dag! Idag så fyller fina Izza år, vilket också betyder en helt annan sak.... JAG FYLLER ARTON IMORGON, HURRAAA! Okej att jag inte fått mitt legg, men vad gör väl det om hundra år? Ska ta och sussa nu så jag orkar med morgondagen, lite beautysleep sådär.

"Nåå, gosekissen vill inte bli filmad, bara gosa.."



Slutar aldrig förvånas över hur störd jag är. Hittade denna filmen på då jag gosar med Barbro och tydligen fann det nödvändigt att filma detta medans. Herregud...

Påsklov



Kan ju då säga att det känns helt okej att ha fått påsklov idag, sannerligen. Detta betyder även att jag äntligen har klarat av hela Matte A, vilket känns helt underbart! Nu så ska jag vänta tills min tvätttid börjat så jag får ta och börja tvätta lite smått, sen så ska jag dra mig till Josefin där hon och Izza är!

Freckles



Muh, såg just att det kanske visst gav lite resultat från solningen igår. Måste ha vänt höger kind mot solen hela tiden, för den är då alldeles prickig. Så, har en prickig kind, lite små-prickig näsa och typ inget alls på vänster kind. Lovely! Nåja, ska gå och försöka platta ner min lejonman till hår, att sova i knut är inte alltid det bästa alternativet. Somnade dock typ tio i nio igår, fett surt, missade DH.

Det du brände ner, låt det regna ner.



Tror jag var lite väl entusiastisk med mitt sommarhumör. Bestämde mig för att lämna fönstret öppet, nu så känns det ungefär som att jag bor i Antarktis. Nåväl, humöret är ändå på topp, så ska ställa mig och diska för att få bort lite överskottsenergi.

Jag saknar dig mindre och mindre



Måste förövrigt påpeka att det är underbart väder ute! Hel nöjd tjej här borta, weehoo! Har redan tvingat Izza att vi ska och köpa glass då hon kommer, vet att det ännu är snö ute, men jag skrattar ändå, underbart. Har tänkt försöka steka fram lite fräknar då jag väl är ute, har redan börjat få lite på näsryggen och fingrarna, kan ju enbart bli bättre. Dock så må jag väl säga att fräknarna är det minsta jag taggar till, men att jag ser ut som en prickigkorv hör ju som till sommaren.

Och för din skull så reser vi oss igen.



Kom just hem från skolan, klarade förövrigt mitt Grafiska formgivnings (Om det nu ens heter så? Har verkligen inte den blekaste, skulle lika gärna kunna vara teckenvarianter, eller jaa.... Jag vet inte, det var då ett prov iallafall.) prov, weehoo! Nöjd Emma här borta!! Gud ler även mot mig ibland, även fast det är ytterst sällan!!! Nåväl, ska ta och stöka undan lite nu, har för mig att jag får sällskap av Izza om ett tag, ska ta och kolla upp det där.

Ikväll så är det även DH och GCB på televisionen, så då vet ni vad jag gör hela kvällen, heheheh.

Någon med mig skämta aprillo.



Första dagen i April idag, fem dagar kvar så blir man officiellt vuxen och sånt. Låter helt okej enligt mig! Nåja, igår så var jag och Malin och strök runt, åt även chips, no surprise there. Idag så hade jag tänkt försöka göra lite läxa innan jag ska möta upp samma snygga böna som jag hängde med igår för lite middagsmys.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!